Så kom jeg hjem fra Valrhonas chokoladeparadis, og det blev den 1. december. På de tre dage jeg var i Tain l’Hermitage, har jeg oplevet nok til at lave en hel Valrhona julekalender til jer af søde historier og ditto billeder. Det tror jeg desværre ikke, at jeg får tid til, men jeg vil bestræbe mig på at flette en masse Valrhonahjerter ind blandt de andre historier på bloggen denne decembermåned.
Jeg kommer allerede til at blogge om turen til Valrhona senere i dag, så I får billeder og ord at se i morgen aften eller i morgen tidlig.
Man skulle tro, at jeg var blevet mættet med chokolade den sidste tid – og det er jeg også. Næsten. Det forhindrer mig dog ikke i at tage forbi den julepyntede Estate Kaffebar i eftermiddag, hvor der er release på årets JULELATTE fra kl. 16-20. Jeg glæder mig til at smage den lækre julelatte og har ladet mig fortælle, at der er lakrids fra Lakritsfabriken i Sverige i den, samt noget chokolade (fra det der franske mærke, der starter med V… :)). Derudover får man også serveret en macaron fra Nikolaos Strangas, når man køber julelatten eller andre drikke i eftermiddag – og hvem kan sige nej til en macaron fra Niko ? Og så til tonerne af live musik..
Ses vi til en julelatte på kaffebaren ? Det kunne være hyggeligt. Jeg kommer forbi kl.17.30, efter jeg har været til åbningsreception hos Brdr. Price.
Benedikte Capion skriver
Uh, det glæder jeg(formentlig kan jeg godt tillade mig at skrive “vi”) mig(os) meget til at høre og se!
Nøj, hvor lyder den lækker, den nye julelatte… Jeg er tosset med lakridsen fra Lakritsfabriken i Sverige. Den smager virkelig fantastisk og rent af lakrids… Mmm 🙂
Glæder 1. december!
Anne au Chocolat skriver
Kære Benedikte
Du må forbi og prøve den snart! 🙂
Nana skriver
Mmmm…. det lyder altså lækkert med sådan en julelatte… Og Estate Kaffebar er så dejlig. Ærgerligt at jeg ikke skal have ordnet cykel ved siden af så ofte, men man kan selvfølgelig tage et smut derover alligevel 😉