Dette indlæg er en kort, lille hyldest til Bo Bechs surdejsbrød og en klar anbefaling til jer om at tage et smut forbi brødudsalget på Store Kongensgade 46 i indre København en hverdag mellem 8-18 og købe et brød for 30 kr. Der sælges kun ét slags brød, men det er til gengæld et ordentlig brød, som Bo også siger. Der er lagt utroligt meget kærlighed i brødet fra Bo’s side – og det kan smages. Brødet som er lavet på fuldkornshvedemel er fire dage undervejs: dejen hygger og hviler i gode omgivelser, inden den bages i stenovnen. Bo siger, at denne proces giver brødet den helt specielle fyldige smag, seje krumme og sprøde skorpe.
Brødet har en fyldig og let syrlig smag, som er utrolig lækker. Man kan spise det til alt og med alt. Som tilbehør til middagen eller lavet til en lækker sandwich med skønt pålæg. Jeg elsker brødet med nutella på, og jeg har hørt, at Bo også gør.
I mine øjne er det her den perfekte krumme 🙂
Nadja, Sunderehverdag skriver
Åh det her brød bliver man da næsten nødt til at smage! Det får jo helt tænderne til at løbe i vand 😀
Nadja, http://sunderehverdag.dk