Det ligner måske blot en almindelig cappuccino, men det er en Café Ivoire, som man kan smage på Estate Kaffebar på Gl. Kongevej 1. Dobbelt espresso, cremet mælk og ikke mindst smeltet hvid Valrhona Ivoire chokolade. Kaffe og dessert i en kop! Hvad tænker I om kombinationen ? Jeg er vild med den!
Lige nu bager jeg æbleskiver med chokolade og ølkage med min gode ven Jonas (jeg låner også hans internet :-)).
Ann-Christine skriver
Mmmmm, jeg kunne godt drikke sådan én. Det lyder fantastisk!
Anne au Chocolat skriver
Kære Ann-Christine,
Der er intet andet for end at prøve den 🙂
Kathrine Susan Thermann Forster skriver
Jeg tænker det er ærgerligt jeg bor så langt væk fra den kaffebar for kaffe og chokolade er da den bedste kombi. Har prøvet det mange gange med mørk chokolade, men kan med lethed forestille mig hvilken himmerigsmundfuld det bliver med den hvide chokolade 😉
Anne au Chocolat skriver
Kære Kathrine,
Du må prøve den næste gang, du er i Kbh så 🙂
Cafezinho skriver
Hej Anne,
Wow, for en dessert! Den må jeg helt sikkert prøve!
Jeg kender godt en cappuccino lavet med chokolademælk, men med hvid chokolade lyder som en drøm:)
Dejligt med godt links:D
God weekend
Rune
Kaffeblogger
Cafezinho skriver
By the way hvor kan man få fat i hvid Valhrona chokolade? – Så der kan leges med denne opskrift?
Anne au Chocolat skriver
Kære Rune
Du finder Ivoire hos diverse specialforretning og i Salling i Aarhus 🙂