E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Dagen før dagen og sidste adventskonkurrence fra mig til jer

23. december 2012 af Anne au Chocolat 275 kommentarer

Det er dagen før dagen, og jeg sidder oppe i luften i et fly på vej til Spanien og trykker “udgiv” til denne sidste adventskonkurrence til jer. Jeg skal fejre jul i Spanien, og jeg glæder mig. Jeg bliver altid Anne 5 år i disse juledage.

Det har været en fornøjelse at afholde disse adventskonkurrencer for jer i samarbejde med Meyou.dk hele decembermåned. Jeg har lyst til at forkæle jer lidt ekstra denne sidste gang. Derfor kan I både vinde 3 glas chokolækre lakridser fra Johan Bülow samt det seje flødebollekit fra A XOCO, så I kan kreere jeres andre flødeboller. Jeg gad godt vinde begge ting 🙂

Har I lyst til at deltage i adventskonkurrencen, skal I bare skrive en lille hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker den heldige vinder i morgen – juleaften kl.16 – og jeg giver naturligvis vedkommende besked og sender en lille julehilsen med det samme.

Som med de 3 forrige Meyou adventskonkurrencer kan de to gaver kun afhentes i København. Alle bør dog deltage, for hvis vinderen ikke har mulighed for at komme forbi Købehavn, har Meyou som de sidste gange lovet at give et tilsvarende gavebevis til Aarhus-varer, eller også sender vi de chokolækre lakrids samt flødebollekittet med posten.

Kan I nu have en dejlig Lillejuleaften 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: A Xoco, advent, adventskonkurrence, chokolade, johan bülow, konkurrence, lakrids

Previous Post: « Chokoladet peanutbutter-crunch med kokos
Next Post: Chokolademandler med kokos »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ann-Kristin skriver

    24. december 2012 kl. 02:35

    Glædelig jul til dig og din familie – og tak for skøn inspiration til en chokoladefyldt hverdag 🙂

  2. Marie Dalmark-Lund skriver

    24. december 2012 kl. 04:29

    Kære Anne
    Tak for endnu et år fyldt med de skønneste søde indslag. Chokoladeballaden blev for alvor landskendt, hvilket den også fortjener, men også “sundt” slik blev produceret såvel som lækre boghvede pandekager- og vafler og en vidunderlig saltkaramelis. Glæder mig til hvad endnu et år vil bringe med sig af søde inspirationer.
    God jul til dig i det spanske.
    Ønskes du af en trofast og flittig læser.
    Hilsen Marie

  3. Frøken Jensen skriver

    24. december 2012 kl. 06:52

    Rigtig glædelig jul 🙂

  4. Mie Hansen skriver

    24. december 2012 kl. 07:09

    Jeg elsker at lave flødeboller, så det ville være et hit at vinde 😀

  5. Louise skriver

    24. december 2012 kl. 07:14

    Glædelig jul Anne!

    Ser frem til et nyt år med lækre opskrifter fra dig 🙂

  6. Bibi skriver

    24. december 2012 kl. 07:32

    Glædelig jul!

  7. Tina S. R. skriver

    24. december 2012 kl. 07:39

    Jul i Spanien – det ville ikke være så ringe… Men det ville adventsgaven sørme heller ikke!

    Rigtig glædelig jul i varmen og et godt, festligt, samt lykkebringende nytår – glæder mig til fortsat at følge med herinde….

  8. Sofie Maria skriver

    24. december 2012 kl. 07:49

    Jeg melder mig i skaren af håbefulde læsere og håber jeg har bedre held her end på min skrabejulekalender…! 😉

    Glædelug jul og godt nytår til dig Anne!

  9. Helle Jensen skriver

    24. december 2012 kl. 08:08

    Kære Anne

    Glædelig jul og godt nytår.
    Jeg har fundet rigtig meget inspiration i din blog – håber det samme kommer til at gøre sig gældende til næste år…

    Kærlig hilsen Helle

  10. Susanne wammen skriver

    24. december 2012 kl. 08:22

    En rigtig glædelig jul og til lykke med eksamen. Tak for inspirerende og delikate opskrifter knus

  11. Eva Rasmussen skriver

    24. december 2012 kl. 08:38

    Hej Anne,

    Jeg er ny her på din blog, men har allerede givet mig i kast med flere af dine lækre opskrifter. 🙂
    Jeg håber du får en dejlig jul i Spanien.

    Kh Eva

  12. Jacqueline skriver

    24. december 2012 kl. 10:22

    Kære Anne,
    Jeg ønsker dig en rigtig glædelig chokolade-jul! Jeg håber den bliver lige så sød og lækker som hele din december har set ud til at være. Jeg glæder mig til endnu flere mundsavlende lækkerbiskner fra din side af i det nye år.

  13. Lene skriver

    24. december 2012 kl. 10:23

    Rigtig glædelig og chokoladefyldt jul 🙂

  14. Lotte Boesgaard skriver

    24. december 2012 kl. 10:28

    Rigtig god jul i det spanske!
    Mvh Lotte

  15. Lærke skriver

    24. december 2012 kl. 10:35

    Glædelig jul!
    Jeg er lige begyndt at følge din blog og er allerede helt vild efter at læse det hele 🙂
    Jeg håber du får en god jul og eg godt nytår.

    Hilsen
    Lærke

  16. Marie skriver

    24. december 2012 kl. 10:38

    Glædelig jul frk chokolade 🙂 den præmie kunne jeg dælme godt tænke mig at vinde, og forsøde mit liv med. Jeg arbejder denne jul – 16 timer igår og 16 i dag, så mine kollegaer kan holde fri med deres familie, og de syge mennesker stadig bliver passet 🙂
    Håber du har det dejligt i varmen!
    Venligst, Marie

  17. astrid skriver

    24. december 2012 kl. 11:10

    Et ønske om en glædelig og velsignet jul herfra! 🙂 Tak for en inspirerende blog, som højner madlavningen herhjemme!

  18. Helga skriver

    24. december 2012 kl. 11:54

    Rigtig glædelig jul! Og tak endnu engang for din inspirerende blog! 🙂

  19. Marie Lundholm skriver

    24. december 2012 kl. 12:32

    Rigtig glædelig jul !

  20. Mette skriver

    24. december 2012 kl. 12:46

    Hej Anne
    Rigtig glædelig jul og tak for en inspirerende blog.
    Jeg melder mig hermed til konkurrencen.
    Hilsen Mette

  21. Christina Haugsted Nielsen skriver

    24. december 2012 kl. 13:47

    Glædelig jul, Anne! Og tak for chokolækker inspiration 🙂

  22. Mia Luise skriver

    24. december 2012 kl. 13:59

    Kære Anne. Tak for et dejligt år i chokoladens tegn, vi nyder at følge din blog. Tillykke med dit job og glædelig jul!

  23. Trine K skriver

    24. december 2012 kl. 15:04

    Sikke en lækker treat – de må gerne forsøde mine juledage!
    Jeg ønsker dig den glædeligste jul, og takker for en fin og inspirerende blog.

    De bedste hilsener,

    Trine

  24. Hanne Skjødt Jensen skriver

    15. december 2013 kl. 13:44

    Glædelig jul

  25. Helle skriver

    22. december 2013 kl. 22:37

    Rigtig glædelig jul og et festligt nytår.

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap