E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

En eftermiddag med jazz og lækkerier hos Brdr. Price

6. februar 2013 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Da jeg besøgte mine forældre i Indien, modtog jeg en dejlig invitation til søndags-jazz hos Brdr. Price i deres restaurant i Rosenborggade i hjertet af København. Det takkede jeg naturligvis straks ja til. Ser I, jeg elsker mildest talt Adam og James (og deres mad), og da jeg har holdt af jazz, siden jeg var lille og hørt musikken lige så længe i mit barndomshjem, tænkte jeg, at det hele ville gå op i en højere enhed sådan en søndag hos Brdr. Price. Det gjorde det også! Og desuden var både James og Adam til stede 🙂

Restaurant Brdr. Price har tre søndage i træk budt deres gæster på snacks, vin, øl, kage og kaffe til tonerne af lækker jazz i restaurantens nye og utroligt fine spisestue. Og med dette vækkes en gammel og hyggelig tradition til live – at kombinere med restaurant- og cafébesøg med skønne musikoplevelser.

Jeg var inviteret til jazz i søndags, som var tredje og sidste gang i denne omgang. Der var fuldt hus. Det har været en kæmpe succes, og som jeg kunne forstå på James’ søde kone, er de allerede i fuld gang med at planlægge nye datoer, så hold endelig øje med deres hjemmeside eller facebook fanpage (jeg er i øvrigt med i det lille fine videoklip fra søndagens hyggelige jazz). Der kommer snart nye jazzede søndage på programmet igen i Price’ernes spisestue.

Jeg havde taget min ven Dan med, da jeg ved, at han elsker både musik og mad. Det var en super vinterhyggelig eftermiddag i den fine spisestue med de smukke lysekroner, stemningsfulde malerier og den passionerede samling af kogebøger i reolen. Den hyggelige stemning og det dæmpede lys gjorde det desværre svært for mit kamera, så det måtte hurtigt se sig besejret af min iPhone, hvis kamera pudsigt nok bedre kan klare den mørke belysning. Derfor må I nøjes med mine to Instagram-billeder, som dog stadig smukt viser de lækre snacks og guddommelige kager vi indtog, mens musikken spillede.

Vi nød først et glas rødvin og delte en dejlig tallerken med snacks – ost, skinke, rillettes, cornichoner, friterede og knasende brødstænger + en fløjlsblød aioli samt det lækreste saftigt sprøde brød og SMØR. Min medspiser guffede hele brødet, før jeg vidste af det, men det var ham velundt, og desuden gemte jeg også appetit til de to kager, jeg havde set tjenerne bærer forbi min snude flere gange. Gâteau Marcel og citrontærte med marengs. Begge kager sad lige i skabet, og det var faktisk ret perfekt at dele en cremet og rig chokoladebombe med en syrligt sød og sprød citronmundfuld. Dan erklærede, at citrontærten var langt bedre end den, han havde spist i Paris et par uger forinden.

Hvis det skulle passe så heldigt, at mine forældre er hjemme i Danmark i løbet af foråret, mens der er jazz på programmet hos Brdr. Price, vil jeg ikke tøve to sekunder med at invitere dem med derind. Det er trods alt mine forældre, som har foræret mig min store madpassion og glæden ved jazz.

Skrevet i: Uncategorized Tags: Brdr. Price, gâteau marcel, jazz, Rosenborggade

Previous Post: « Chokolade-peanutbutter-smørepålæg lavet på min elskede Bamix stavblender
Next Post: I weekenden er der Lakridsfestival, og jeg er blandt dommerne ved The Liquorice Taste Award »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Marina / cand.mor skriver

    6. februar 2013 kl. 08:33

    Har kun været på brødrenes restaurant en enkelt gang (bor så også i Aarhus, så det er ikke lige så tit, jeg kommer forbi), men den succes skal helt klart gentages. Er helt vild med atmosfæren, passionen og maden.

  2. Laura skriver

    6. februar 2013 kl. 12:13

    Gud, hvor er du dog heldig. Jeg håber på engang at komme derind, men nu er jeg jo som bekendt ikke lige i Danmark for tiden.

  3. Anne au Chocolat skriver

    6. februar 2013 kl. 15:15

    Kære Marina

    Der er nemlig en ganske særlig og ekstremt hyggelig stemning hos Brdr. Price 🙂

    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    6. februar 2013 kl. 15:16

    Kære Laura
    Det var en fornøjelse, men ihh hvor kunne jeg godt lige bruge en uge eller otte i Paris 🙂

    Kh Anne

  5. Piskeriset skriver

    6. februar 2013 kl. 19:35

    Jeg kan vældig godt lide deres programmer, men desværre kan jeg ikke snuppe jazz, så jeg håber, at de udvider med flere musikgenrer på et senere tidspunkt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap