Tiden flyver afsted i disse uger, synes jeg. Hvis døgnet havde 26 timer, ville jeg blogge hver dag. Basta!
I går havde jeg heldigvis verdens bedste lejlighed til at stoppe op og hengive mig til den reneste form for nydelse i en håndfuld timer. Jeg spiste nemlig mit livs frokost på noma med min far, som flere af jer måske så glimt af på min facebook fanpage og instagram i går. Jeg glæder mig til at blogge om mine 4 timer i den nordiske madhimmel med levende fjordrejer, steg-selv spejlæg, roséchampagne, besøg i køkkenerne og test-laboratoriet, men jeg skal lige fordøje alle oplevelserne, før jeg kan skrive om det. Ser I, jeg svæver nemlig stadig rundt på en lysegrøn nomasky : )
I skrivende stund drikker jeg LØV is Pure te og spiser af en tallerken fyldt med fine tern af conferencepære og en letmoden banan drysset med ristede solsikkekerner og lidt canadisk ahornsirup. Jeg prøver nemlig særligt i travle tider at stoppe op og tage mig tid til lidt nydelse. Det var også ren livsnydelse, da jeg forleden tøede en lille citronbirkeskage op og serverede den for mig selv med en skefuld crème fraiche 48% og fint høvlet Jivara fra Valrhona til sammen med en dejlig syrlig og rund Kianjokoma kaffe fra Estate. Jeg håber, at I også husker at forkæle jer selv – både i hverdagen og i weekenden!
Natalie skriver
Uhh, the sweet life. Jeg ville så gerne prøve noma!
Piskeriset skriver
Jamen altså – din heldige rad! En eller anden dag må jeg hellere prøve at få et bord på noma i stedet for blot at fantasere om det 😀 Glæder mig til at høre mere om dine oplevelser!
Johanne skriver
Uh, det lyder godt. NOMA har længe stået på min ønskeliste. Måtte forgæves opgive at få bord sidste år til min 30 års fødselsdag 🙁
Johanne skriver
Og hej Anne, forresten. Jeg er jo ny her. Vi mødtes til chokoladeforedrag i Meyers Madhus for et par måneder siden – vi hang tilfældigvis begge ud ved Valrhona chokoladeæggene 🙂
Katja skriver
Hej Anne
Du spørger ofte hvilke søde ting dine læsere kreerer og ikke mindst spiser i weekenden. Så nu får du input fra mig – for jeg har spist rabarber. Fik et ordentlig bundt med hjem fra min mors have i formiddags, og var meget i tvivl om hvad jeg skulle lave med dem, for at få mest mulig ud af dem. Og resultatet blev først rabarbersaft, hvor jeg kogte dem i udskåret små stykker med citronskal, vanilje og rørsukker. Efter jeg havde siet rabarberen fra, som var blevet lidt smattet, brugte jeg dette i muffins. Og de blev helt fantastisk af det rabarber “snask”, helt bløde og saftige og samtidig med en skøn smag af rabarber. Har du nogle gode tips til rabarber?
vh Katja
Benedikte Capion skriver
Årh….. Det lyder godt nok lækkert med sådan en tur på Noma! 🙂 glæder mig til at høre om det hele. Og synes det er fornuftigt at stoppe op og nyde løs 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Natalie
Lov mig at du prøver noma en dag!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Piske
Jeg håber virkelig, at du får prøvet noma snart! Det er et magisk madmekka!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Johanne
Dig husker jeg tydeligt 🙂 Jeg håber, at det lykkes dig at få bord på noma en anden gang. Jeg har svært ved at forestille mig en større og bedre madoplevelse!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Katja
Åh hvor lyder det godt med rabarbertryllerier – saft og muffins.. haps!
Jeg har mange gode idéer til rabarber, og hvis du søger på rabarber i søgefeltet i højreside kommer alle de steder, jeg har skrevet om rabarber frem.
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Benedikte
Jeg glæder mig til at fortælle dig om det hele 🙂
Ha’ en god mandag.
Kh Anne
Ann-Christine skriver
Søde Anne, jeg bliver altid så glad af at læse med hos dig. Du forstår virkelig livsnydelse og jeg glæder mig til at læse mere om Noma besøget.
Dejlig dag til dig 🙂
Kh Ann-Christine
Anne au Chocolat skriver
Søde Ann-Christine
Tak for en dejlig kommentar! Jeg har det på samme måde, når jeg klikker mig ind hos dig.
Kh Anne