E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Godt nytår kære læsere

30. december 2012 af Anne au Chocolat 26 kommentarer

Så blev det årets sidste dag, kære læsere. Derfor vil jeg ønske jer et dejligt, godt og ikke mindst lækkert nytår. Jeg håber, at I får en sød og fantastisk aften i selskab med jeres yndlings mennesker.
Jeg har samlet fire af bloggens billeder fra hver af årets måneder og har således kreeret tolv collager til jer.
Jeg ser frem til mange flere søde stunder i 2013 og til at dele dem alle med jer.
GODT NYTÅR og tusind tak fordi I læser med 🙂

Januar 2012

Februar 2012

Marts 2012

April 2012

Maj 2012

Juni 2012

Juli 2012

August 2012

September 2012

Oktober 2012

November 2012

December 2012

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Vind “God Kaffe – grundbog for kaffeelskere” samt fire kaffer fra The Coffee Collective
Next Post: Skyr is med stjerneanis og pastinak-kage med Josh fra Nordic Food Lab »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ann-Christine skriver

    31. december 2012 kl. 09:29

    Smukke billeder, Anne!
    Rigtig godt nytår, jeg glæder mig til at følge dit søde chokolade univers i 2013
    Kh Ann-Christine

  2. Rosemarie skriver

    31. december 2012 kl. 10:09

    Rigtig godt nytår søde chokolade Anne!
    Glæder mig til at følge med i det næste år. 🙂
    Chokoladekram fra Rosemarie

  3. Anne (A+K) skriver

    31. december 2012 kl. 11:56

    Tak i lige måde – rigtig godt nytår, og tak for lækker-lækker inspiration.

    – Anne

  4. Sonja {Dagmars Kitchen} skriver

    31. december 2012 kl. 13:08

    Oj, vilket härligt år i bilder! Jag har ju ganska nyligen hittat dig, och ser fram emot allt härligt och chokladigt som du skall hitta på under 2013.

    Gott nytt år önskar jag dig också!

  5. Julie skriver

    31. december 2012 kl. 16:26

    Sindsygt lækkert indlæg! God opsamling (: Jeg glæder mig meget til at følge dig videre i år 2013! Kom rigtig godt ind i det nye år (:

  6. Line skriver

    1. januar 2013 kl. 04:00

    Godt Nytt aar til deg ogsaa! Haaper dette blir et fantastisk aar for deg! Takk for din superfine blogg 🙂
    Knus!

  7. Rav food skriver

    1. januar 2013 kl. 19:33

    Kære Anne
    Rigtig godt nytår til dig også. Tusind tak for de skønne collager og for din dejlige blog, som jeg følger med stor interesse. Det er altid et sted, jeg vender tilbage til, når jeg trænger til sød inspiration 😉
    Mange nytårshilsner
    Kathe

  8. Nanna Planck Drost-Nissen skriver

    3. januar 2013 kl. 16:17

    Kære…Anne…..Tak for årets inspiration og ikke mindst din smittende ægte søde glæde!!!! for det du laver!!!! Humøret stiger altid et par grader når jeg åbner for din blog!!!
    God forsætning ind i 2013!!!

    Nanna!!

  9. Anne au Chocolat skriver

    4. januar 2013 kl. 17:40

    Kære AC

    Jeg håber, at du er kommet godt ind i det nye år 🙂

    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    4. januar 2013 kl. 17:40

    Kære Rosemarie,

    Tusind tak for endnu en dejlig kommentar. Det glæder mig, at du læser med 🙂

    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    4. januar 2013 kl. 17:41

    Kære Anne

    Tak for en sød kommentar 🙂

    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    4. januar 2013 kl. 17:41

    Kære Sonja,

    Jeg håber, at du havde en god nytårsaften 🙂

    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    4. januar 2013 kl. 17:41

    Kære Julie

    Tak for en super sød kommentar 🙂

    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    4. januar 2013 kl. 17:43

    Kære Line

    Jeg glæder mig til at se dig i næste uge 🙂

    Kh Anne

  15. Anne au Chocolat skriver

    4. januar 2013 kl. 17:44

    Kære Rav Food

    Tak for en rigtig sød kommentar 🙂

    kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    4. januar 2013 kl. 17:44

    Søde Nanna

    Jeg håber, at du er kommet godt ind i det nye år! 🙂

    Kh Anne

  17. Karina Øllgaard skriver

    5. januar 2013 kl. 13:21

    Du har godt nok lavet mange lækre ting i årets løb! Puha og billederne er smukke og siger mere end 1.000 ord! Glæder mig til at følge med i 2013..
    Godt nytår til dig også!
    Karina

  18. Anna Bruhn Lohmann skriver

    6. januar 2013 kl. 14:13

    Hej Anne.
    Det var først for et par måneder siden, jeg opdagede din skønne blog, og må bare sige at det er til stor inspiration, så tak for det. 🙂
    Efter at have kigget på dine collager fra de forskellige måneder, vil man jo rigtig gerne prøve at lave nogle af tingene selv, men hvad med opskrifterne?
    på tirdag er jeg blevet spurgt om jeg vil lave en kage til min brors hjemkomst og han er rigtig glad for de lidt mindre kager, så måske du har en ide til en let lille kage??
    hilsen Anna 🙂

  19. Anne au Chocolat skriver

    7. januar 2013 kl. 17:15

    Kære Karina
    Tusind tak for din dejlige hilsen 🙂

    Kh Anne

  20. Anne au Chocolat skriver

    7. januar 2013 kl. 17:17

    Kære Anna
    Tusind tak for den kommentar 🙂

    Opskrifterne er i det forskellige indlæg fra månederne. Du kan finde den ude i siden i arkiverne! Hvad med bananmuffins med chokolade?

    Kh Anne

  21. Mette Lindgaard skriver

    11. januar 2013 kl. 00:26

    Åh, det er så fine fine ting, du laver. Blev helt forelsket i din 2012-billedegennemgang <3

  22. Anne au Chocolat skriver

    11. januar 2013 kl. 07:55

    Sødeste Mette,
    Det er jeg glad for at høre! I 2013 må vi kreere søde sager sammen. Basta 🙂

    Kram

  23. Tine Bo skriver

    11. januar 2013 kl. 16:27

    Bliver vildt lækkersulten når jeg ser alle disse skønne billeder af dine søde sager 🙂 Tak for god inspiration og gode opskrifter Anne!

    Knus 🙂

  24. Mette Lindgaard skriver

    17. januar 2013 kl. 01:44

    Ja! Det skal vi!
    Knus og god fortsat ferie

  25. TARTESANDCARO skriver

    3. februar 2013 kl. 17:22

    fabulous calendar, it’s so beautiful to spend our time with all your recipes

  26. Anne au Chocolat skriver

    5. februar 2013 kl. 19:49

    Thanks Tartesandcaro <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap