Min skønne veninde Chocolat og jeg svæver på søde chokoladeskyer i denne uge og næste uge med, hvor vi er i studiet hos dygtige og superseje Columbus Leth, som tager billederne til vores kogebog Lykken er chokolade. Det er SÅ fantastisk, og alt kribler inden i mig af chokolykke hele tiden. Mens vi har haft det sjovt de sidste par dage i studiet, har vi – med hjælp fra Columbus – fået taget nogle super flotte billeder af chokoladesagerne til bogen, og vi er ved at boble over af bar’ spænding for at se det endelige resultat – og for at vise det til jer alle sammen.
Jeg er ELLEVILD med bogens cover, som jeg har lyst til at tage en bid af. Har I ikke også det? 🙂 Tak Columbus!
Columbus skal også takkes for at fange dette billede af mig i junglen i Brasilien, da vi besøgte AMMA Chocolates plantage, Monte Alegre, i juni måned. Jeg knipsede den kære kakaofrugt til instagram, som I også kan se nedenfor. Det var nu ikke svært at fange mig med iPhonen, da jeg havde den i hånden det meste af tiden. Der var intet signal eller internetdækning, så det var kun få at forevige lidt af regnskoven og de magiske kakaotræer og deres finurlige frugter via telefonens kamera. De rigtige minder gemmer sig dog stadig indeni, når jeg tænker tilbage på de sanseindtryk, jeg fik i junglen, da jeg følte på kakaofrugten. Særligt vildt var det, da manden bag AMMA Chocolate Diego Badaró flækkede kakaofrugten, så jeg kunne dufte og smage frugtkødet. Selvom I har læst om det lige her, kunne jeg snildt blive ved med kakaofortællingerne.
Men jeg skal tilbage i chokoladekøkkenet! Ha’ en dejlig onsdag 🙂
Tina Fischer/Mad i farver skriver
Ser vildt flot ud, skønne billeder. Spændende at se det endelig resultat.
Hilsen Tina
Clara skriver
Hej Anne
For det første set det fantastisk ud, og jeg glæder mig til at få fingrene i jeres bog, når den udkommer!
For det andet vil jeg meget gerne vide hvilken metode du bruger til at temperere chokolade og hvordan du gør. Jeg har flere gange prøvet at temperere chokolade, men har aldrig syntes at det er blevet helt godt nok, og nu har jeg købt Morten Heibergs chokoladesæt og vil høre dig hvordan du gør, så det kan blive helt rigtigt.
Chokoladehilsner fra Clara
Sebrina skriver
Åh jo da det ser lækkert ud! Hvor er det sejt med en kogebog! Dén må jeg have fingrene i 🙂
Piskeriset skriver
Så sandt som det er sagt! Jeg glæder mig til at se det endelige resultat 🙂
Line skriver
Saa fantastisk fint cover Anne! Gleder meg til boken kommer ut, den hadde passet fint inn i min bokhylle 🙂 Gratulerer Anne! Naa har du nok oppfyllet en av dine droemmer, det maa foeles deilig! Jeg er meget stolt av deg 🙂
Knus!
Louise Kofoed skriver
Hvor er det bare et smukt bogcover! Jeg har virkelig også lyst til at tage en bid 🙂 Man kan virkelig mærke din glæde og passion for emnet, så jeg er sikker på, at bogen bliver et hit!
Cathrine Koefoed skriver
Kære Anne au Chocolat 🙂
Jeg er flittig følger af bloggen – tak for inspiration! Det er altid lidt farligt at læse bloggen med al den chokolade…. 😉
Kh Cathrine Koefoed – http://www.cathrineyoga.dk
Anne au Chocolat skriver
Kære Tina,
Tusind tak for din søde hilsen 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Clara
Tak for din hilsen 🙂
Mht. temperering så plejer jeg at smelte 2/3 chokolade i en skål over vandbad til den første temperatur (55 grader mørk chokolade), og så fjerner jeg skålen fra vandbadet og tilsætter den sidste 1/3 chokolade finthakket og rører rundt, indtil chokoladens temperatur er 28-29 grader. Tilsidst putter jeg skålen over vandbad igen og varmer chokoladen op til 31 grader!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Sebrina
Mange tak 🙂 Jeg håber, at din dejlige søn har det godt. Det var SÅ hyggeligt at møde jer begge 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Piske,
Vi er enige om mange tak 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Line,
Du er vidunderligt sød! Jeg håber, at vi ses i januar, hvis jeg når en tur til Indien.
Kram og kærlighed herfra
Anne au Chocolat skriver
Kære Louise
Tusind tak for en dejlig kommentar. Den varmede 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Cathrine
Tihi tak! 😉 Alt med måde og en masse livsnydelse!
Kh Anne
Mathilde skriver
Hvor ser den bare flot ud! Hvornår kan man købe den? 🙂
Sheila Jensen skriver
Tillykke med bogen..:)
Dette er et sidespørgsmål, har du nogen ide om hvorfor http://www.chocolat.dk ikke virker? Den siger websiden ikke virker, og har den gjort nogle dage.
Det er en del af mit daglige ritual at tjekke din side og chocolat 😀
Anne au Chocolat skriver
Kære Mathilde,
Tak skal du have 🙂
Den kommer til salg 25. februar!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Sheila,
Mange tak 🙂
Nej, det ved jeg desværre ikke!
Kh Anne