E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Mød mig i Aarhus i morgen

18. november 2011 af Anne au Chocolat 10 kommentarer

Lige et hurtigt kukkuk fra mig inden jeg tager i Magasin for at tale om med folk om Valrhona chokolade og dele smagsprøver og mine opskrifter ud til dem. Måske også til nogle af jer ?
Jeg vil nemlig lige fortælle mine jyske læsere, at jeg er i Salling i Aarhus i morgen fra  11-16, og det kunne være super hyggeligt, hvis I havde lyst til at kigge forbi til en snak om chokolade, og i morgen har jeg hele 6 forskellige Valrhona Grand Cru’er med! I kan godt glæde jer 🙂

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Æbleskiver med ølandshvede og chokolade
Next Post: Ølkage-opskriften fra Jonas’ mor »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Laura Jensen skriver

    18. november 2011 kl. 13:21

    Hej Anne 🙂
    Jeg er helt vild med din blog! Så lækre opskrifter!
    Jeg har tænkt mig at lave en chokolade/konfekt-agtig julekalender til mine forældre, og så tænkte jeg på, om du ikke havde nogle opskrifter på noget vildt lækkert konfekt? 🙂

  2. Annette skriver

    18. november 2011 kl. 14:58

    Jeg havde egentlig regnet med at tage til Århus i dag, men det blev ikke til noget. Måske jeg skulle gøre det i morgen og så tage en tur forbi Salling og hilse på dig 🙂 Det kunne da være rigtig hyggeligt lige at få hilst på dig irl 🙂

  3. Eva skriver

    19. november 2011 kl. 20:04

    Hej Anne.
    Mange tak for lækre smagsprøver og et fint og meget fristende opskriftshæfte i Salling i dag! Dejligt at du kom til Århus 🙂
    Og tak for en god blog!

  4. Ida skriver

    20. november 2011 kl. 12:08

    Hej Anne!

    Allerførst tak for en dejlig blog, som man bliver i godt humør af at læse!
    Jeg bor i Paris nu, og jeg har hørt at Valrhona skulle være noget billigere her end i DK, så jeg tænkte at jeg ville købe et lager med hjem. Men jeg kan ikke finde det nogle steder? Har både været i Auchan, Franprix og Monoprix, men uden held. Har du mon nogle ideer til hvor jeg kan finde det? Eller har jeg bare ikke ledt godt nok i førnævnte supermarkeder.

  5. Anne au Chocolat skriver

    20. november 2011 kl. 15:56

    Kære Laura
    Jeg har tænkt mig at lave konfekt meget snart og det kommer selvfølgelig på bloggen 🙂
    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    20. november 2011 kl. 15:57

    Kære Annette
    Det var super hyggeligt at møde dig i går. Dejligt at du kiggede forbi 🙂
    Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    20. november 2011 kl. 15:59

    Kære Eva
    Det var dejligt at møde dig i går! Tusind tak for at du kom forbi:)
    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    20. november 2011 kl. 16:02

    Kære Ida
    Gid jeg var i Paris lige nu 🙂
    Du kan købe Valrhona i Monoprix (det kunne man i hvert fald da jeg boede i Paris sidste år!) Ellers kan du 100% få det i Le Bon Marché (http://www.lagrandeepicerie.fr/) 🙂

  9. Annette skriver

    20. november 2011 kl. 23:10

    Tak for de lækre smagsprøver i går 🙂 Rigtig hyggeligt at få mødt dige “live” 😉 Glæder mig meget til at se dine opskrifter på konfekt. Det er en af de ting jeg elsker at lave til jul og det ville jo være skønt med lidt inspiration til fornyelser 🙂

  10. Laura Jensen skriver

    22. november 2011 kl. 17:37

    tak anne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap