Forleden var jeg forbi Estate Kaffebar på Gl. Kongevej 1 i København for at drikke en Orangutang med min dejlige veninde Stine. Orangutang tænker I ?
Ja altså, månedens kreation på Estate Kaffebar hedder Orangutang og er en varm chokolade lavet på Valrhona Special Orange Chokolade, som smeltes i varm mælk krydret med chili, sort peber og ingefær.
Orangutang er en ret så fantastisk smagsoplevelse, som overrasker med det frække twist af appelsin og de sanseligt stærke krydderier (den er spicy men ikke hot, som man skelner mellem i Indien). Den er hyggelig, og den ideelle efterårsdrik, som varmer kroppen i den kolde tid. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg smager den. Stine ser også ret tilfreds ud på billedet. Måske jeg skal have en til i weekenden allerede..
Hvad siger I til en varm og krydret Orangutang ? 🙂
Jose & Chris skriver
Det lyder virkelig, virkelig lækkert!! 🙂
– Chris
Christina Sakun skriver
Gud hvor er din veninde bare smuk !
Piskeriset skriver
Det lyder som en kombination, jeg godt kan gå ind for 🙂
Du havde i øvrigt ganske ret – Paris er en dejlig by!
Anne au Chocolat skriver
Tak søde Chris 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Christina
Jeg er meget enig! 🙂
Anne au Chocolat skriver
Åh kære Piske, det glæder mig at høre! Jeg ser frem til at læse mere om Paris på din blog 🙂
Laura skriver
Kære Anne
Jeg tænkte på om du havde oplevet nogle fantastiske dessert-oplevelser på din tur til Indien? Det kunne være rigtig spændende, at høre om hvordan de spiser søde sager “derhenne”.
Bedste hilsner,
Laura
Ditte skriver
Mums-jeg har lige været forbi Estate og smage denne lækre chokolade.. Den her et hit-perfekt balance mellem sødme og chili.. Må snarest besøge Estate igen 😉
Anne au Chocolat skriver
Kære Ditte
Wauw, det glæder mig virkelig at høre, at du synes om den lækre ORANGUTANG 🙂
AK skriver
Det lyder laekkert! Hvad er prisen ca.?