E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Påskeæg og sol på Dronning Louises Bro

26. marts 2010 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Foråret er kommet, og det mærkede jeg for alvor i går. Lige som utallige andre københavnere valgte jeg at gå rundt om søerne for at mærke solens varme i kinderne og dufte det begyndende milde forår. Noget af det bedste ved gåturen var den lille pause, jeg gjorde på en solrig bænk i en halvtimes tid, hvor jeg havde det rart og lunt iført bare forårsjakke og uden vanter og halstørklæde!

Men det allerbedste var dog dette påskeæg, jeg købte hos Emmery’s. Af ekspedienten havde jeg fået lovning på et påskeæg med nougat og marcipan, men at det viste sig kun at være fyldt med nougat, var faktisk også okay. Det skal lige siges, at jeg normalt ikke er den store nougatfan, når nougaten står alene eller i dette tilfælde overtrukket med lys og mørk chokolade. Men denne nougat klarede nu alligevel opgaven fint alene, da den var cremet og fløjlsblød uden at være for sød!

Påskeæg i forårsvejr kan klart anbefales 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: forår, nougat, påskeæg, sol

Previous Post: « Mmm-macarons!
Next Post: Når man får øjnene op for en ny chokoladeverden »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Hanne Kriegbaum skriver

    30. marts 2010 kl. 07:24

    Kære Anne

    Dit råd må følges!!! ;o)
    Kan du have en skøn påske.
    Kh Hanne

  2. Anne au Chocolat skriver

    30. marts 2010 kl. 11:06

    God påske til dig og familien, Hanne 🙂 Kh Anne

  3. S Lloyd skriver

    1. april 2010 kl. 02:36

    Really nice. This could be an amazing advertisement for a chocolate company. Is it a real big edible chocolate sculpture that was put there?

  4. Anne au Chocolat skriver

    1. april 2010 kl. 09:30

    Thank you. I like my picture, too! No, it’s actually a chocolate easter egg that fits in the palm of a hand 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det sa Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det samme var vaniljekransene 🫶🏻
Andre gode sager fra weekenden: nybagte boller og rugbrød, en virkelig lækker espresso martini (som drillede min søvn, men var det hele værd 🍸☕️) og en fin buket blomster fra vores søndagsgæster 💐

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og er nogenlunde klar til, at hverdagen ruller igen i morgen ☺️
63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsi 63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsinbrownie senere🍊🍫🍰. Sneen daler blidt i skrivende stund, og vi får gæster til eftermiddagskaffe i dag ❄️☕️🎄🫶🏻
Opskriften på mine vaniljekranse kan I finde under mit højdepunkt Opskrifter. De er vanedannende lækre og et must i juletiden, hvis I spørger mig 🥰
Grøden fik et drys af jul i morges 🍒 I aftes s Grøden fik et drys af jul i morges 🍒
I aftes spiste vi på @silberbauers_bistro med de dejligste venner🍴Sådanne aftener med god mad, ditto vin og samtaler som bare flyder med dybde og grin, kan jeg leve højt på længe 🫶🏻 
Vi spiste også pissaladière og snegle, og jeg drømte mig straks tilbage til de år, jeg boede i Provence og Paris. Det hele var SÅ lækkert, og de Agen svesker i Armagnac med vaniljeis var prikken over i’et ✨
Fordi jeg har julesager på hjernen 🎄🥰🍫🍰🍒

Her får I endnu en opskrift til samlingen 🏷

Julebrownie med kanel, hvid chokolade og amarena kirsebær
12 personer

200 g smør
200 g mørk chokolade, hakket
125 g hvedemel
3 æg
265 g sukker
½ tsk salt
1 tsk stødt kanel
100 g hvid chokolade
140 g Amarena kirsebær
Flormelis

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, kom den mørke chokolade deri, og lad den smelte sammen med smørret. Køl den af. 
Pisk mel, æg, sukker, salt og kanel til en luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Grofthak den hvide chokolade, og kom den i dejen. Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Fordel kirsebærrene i dejen og bag brownien i ca. 25 minutter.
Husk at en brownie helst skal bages dagen før, så den har tid til at sætte sig og få den helt rigtige konsistens. Opbevar den på køl indtil servering og drys med lidt flormelis, inden den skæres ud.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap