Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Rabarbersnitter med glasur og frysetørrede jordbær

11. maj 2011 af Anne au Chocolat 20 kommentarer

I nat vågnede jeg med ideen om rabarbersnitter og frysetørrede jordbær. En rimelig upraktisk idé i dag, da jeg har haft enormt travlt med yoga og læsning, og nu skal lige ordne en madtjans med en veninde her i eftermiddag, så derfor må I kære læsere vente med den improviserede opskrift til i morgen formiddag. Men jeg kan allerede godt afsløre, at rabarbersnitterne smager skønt. Jeg elsker den klassiske hindbærsnitte, men jeg elsker kombinationen af rabarber/jordbær endnu mere, så hvorfor ikke lege lidt med en ny variation 🙂 Som fyld lavede jeg en rabarbersyltetøj, som I også får opskriften på i morgen. God onsdag, søde læsere!

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Sådan får du mest ud af vanillen
Next Post: Opskrift på rabarbersnitter med glasur og frysetørrede jordbær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Troels skriver

    11. maj 2011 kl. 14:19

    Det der ser virkelig, virkelig, virkelig godt ud! Hindbærsnitten er min favoritkage over dem alle, men lidt nyskabelse skader ikke. Ser frem til i morgen 🙂

  2. foodfanatic skriver

    11. maj 2011 kl. 14:45

    Søde Anne, du er en sand dessert- og kagegudinde 🙂

    Ps. Hvis man nu endelig skal overspringshandle, så tror jeg ikke, at det bliver meget bedre end ovenstående.

  3. Mira Arkin skriver

    11. maj 2011 kl. 15:08

    Jeg er jo stor hindbærsnitte-fan og din variant her med rabarber ser utroligt tasty ud. Kan godt lide den bløde, tykke glasur og din mørdej ser virkelig vellykket ud! Yummie 🙂

  4. Ninna skriver

    11. maj 2011 kl. 15:14

    Hej Anne. Kunne du muligvis smide en opskrift op på hindbærsnitter? 😉 hvis du altså lige har en god én. På forhånd tak.

    Hilsen Ninna

  5. Kira skriver

    11. maj 2011 kl. 15:43

    Flot ser det i hvert fald ud!

  6. Hanne K skriver

    11. maj 2011 kl. 18:04

    Kære Anne
    Fantastisk teaser … glæder mig til at se opskriften.
    Min svigerinde er stor elsker af hindbærsnitter – jeg må lave din version til hende en dag. Er sikker på, at det vil falde i god jord 🙂
    Kh Hanne

  7. cphfoodie skriver

    11. maj 2011 kl. 19:12

    Det ser virkelig skønt ud. Glæder mig til opskriften.

  8. M.U.M.S skriver

    11. maj 2011 kl. 20:33

    Ihhh hvor skønt, Anne!:) Glæder mig meget til den opskrift, for jeg lavede rabarberkompot i går, så tænker jeg vil bruge det som rabarberfyld:)

  9. Maria Pedersen skriver

    11. maj 2011 kl. 21:22

    Ih, hvor glæder jeg mig også til opskriften, for jeg er en kæmpe fan af hindbærsnitter og har et bundt rabarber liggende i køleskabet. Nu ved jeg i hvert fald, hvad de skal bruges til 😀

  10. Anni skriver

    12. maj 2011 kl. 07:29

    Det dér er verdens bedste ide, cirka! Jeg venter også med spænding på opskriften. Jeg tør godt sige allerede nu at det bliver min favorit-forårs-kage:)

  11. Anne au Chocolat skriver

    12. maj 2011 kl. 09:41

    Tak Kira! Nu er opskriften her også 🙂

  12. Anne au Chocolat skriver

    12. maj 2011 kl. 09:41

    Kære Hanne,
    Så er ventetiden ovre, lav dem helt klart til den svigerinde 🙂

  13. Anne au Chocolat skriver

    12. maj 2011 kl. 09:42

    Kære Cphfoodie
    Tak skal du have 🙂

  14. Anne au Chocolat skriver

    12. maj 2011 kl. 09:42

    Kære M.U.M.S
    Det er en rigtig god idé 🙂

  15. Anne au Chocolat skriver

    12. maj 2011 kl. 09:42

    Kære Maria
    Det glæder mig, at mine snitter kan inspirere dig 🙂

  16. Anne au Chocolat skriver

    12. maj 2011 kl. 09:43

    Kære Troels
    Jeg er jo også kæmpe hindbærsnitte-fan, men ja der skal være plads til lidt nytænkning! 🙂 Opskriften er her nu.

  17. Anne au Chocolat skriver

    12. maj 2011 kl. 09:44

    Kære Nadia, du er sød! Jeg var så glad for at se dig i TV forleden 🙂

  18. Anne au Chocolat skriver

    12. maj 2011 kl. 09:45

    Tak kære Mira! Der var utroligt meget yummie-effekt til stedet i køkkenet og i snitterne ja 🙂

  19. Anne au Chocolat skriver

    12. maj 2011 kl. 09:45

    Kære Anni
    Så er opskriften på bloggen 🙂

Trackbacks

  1. Rabarbersnitter med glasur og frysetørrede jordbær siger:
    11. maj 2011 kl. 15:18

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap