E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Stilhed før stormen i Meyers på Roskilde

30. juni 2011 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Faktisk gik det alt andet end stille for sig, da jeg for et par timer siden var et smut forbi Meyers på festivalpladsen. Der var stadig en masse at ordne – og ikke mindst uendeligt mange ølandsboller, kanelsnurrer og brunsviger der skulle bages – inden boden åbner om en times tid kl.17.

Men min søde ven Joakim havde lige tid til at sige hej til os (Simone og jeg), mens han gjorde Estate-området i Meyers helt kaffeklar til i aften.

Imens Simone snakkede med Joakim, fik jeg lige kigget nærmere på bageafdelingen med Meyer-bageren himself Nicolai Skytte. Da jeg så alle ølandsbollerne, som stod på plader klar til at blive bagt, begyndte jeg straks om dagdrømme om den flæskestegssandwich, jeg skal spise aften – den har været savnet i et helt år (altså man kan godt spise den på Delierne i Kbh, jeg har bare ikke lige gjort det, så NU bliver det godt!). Og da Simone og jeg så remoncen, blev vi straks enige om at spise kanelsnurrer til natmad. Så er der styr på aftenens spiselige eskapader 🙂

Nicolai så ud til at hygge sig. Jeg får det også hyggeligt med lækkerierne i aften, et sted imellem tonerne fra Tame Impala og PJ Harvey – og efter.

Ps. Check i øvrigt melposerne – er de ikke labre?!

Skrevet i: Uncategorized Tags: kanelsnurrer, Meyers, meyers flæskestegssandwich, ølandsbollerne, Roskilde Festival

Previous Post: « Den rigtige Roskilde madklub
Next Post: Meyers og Troels på Roskilde »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Anna-sofie skriver

    27. juli 2011 kl. 20:23

    Uhm Lækkert 😀 Lige neden bagved hvor jeg bor er der noget der heder Bossen & Bumsen de laver også bare de bedste Flæskestegs burger nam nam her er det så bare en alm burger bolle, steg, syltede agurk, rødkål, remulade, og sandwich dressing eller hvad de nu smører det med …. nam nam. De er gode 😀

  2. Anne au Chocolat skriver

    30. juli 2011 kl. 09:43

    Kære Anna-Sofie
    Det kunne være at jeg skulle der forbi en dag 🙂

Trackbacks

  1. Stilhed før stormen i Meyers på Roskilde siger:
    30. juni 2011 kl. 15:50

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

  2. Gastro-Geek.dk siger:
    5. juli 2011 kl. 21:12

    […] bibel faldt valget på de for tiden hyppigt omtalte kanelsnurrer der bl.a. tog kegler på årets Roskilde Festival. Lad mig advare med det samme, du skal sætte både en halv dag og og et par kropskilo af til denne […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap