E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Stilhed før stormen i Meyers på Roskilde

30. juni 2011 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Faktisk gik det alt andet end stille for sig, da jeg for et par timer siden var et smut forbi Meyers på festivalpladsen. Der var stadig en masse at ordne – og ikke mindst uendeligt mange ølandsboller, kanelsnurrer og brunsviger der skulle bages – inden boden åbner om en times tid kl.17.

Men min søde ven Joakim havde lige tid til at sige hej til os (Simone og jeg), mens han gjorde Estate-området i Meyers helt kaffeklar til i aften.

Imens Simone snakkede med Joakim, fik jeg lige kigget nærmere på bageafdelingen med Meyer-bageren himself Nicolai Skytte. Da jeg så alle ølandsbollerne, som stod på plader klar til at blive bagt, begyndte jeg straks om dagdrømme om den flæskestegssandwich, jeg skal spise aften – den har været savnet i et helt år (altså man kan godt spise den på Delierne i Kbh, jeg har bare ikke lige gjort det, så NU bliver det godt!). Og da Simone og jeg så remoncen, blev vi straks enige om at spise kanelsnurrer til natmad. Så er der styr på aftenens spiselige eskapader 🙂

Nicolai så ud til at hygge sig. Jeg får det også hyggeligt med lækkerierne i aften, et sted imellem tonerne fra Tame Impala og PJ Harvey – og efter.

Ps. Check i øvrigt melposerne – er de ikke labre?!

Skrevet i: Uncategorized Tags: kanelsnurrer, Meyers, meyers flæskestegssandwich, ølandsbollerne, Roskilde Festival

Previous Post: « Den rigtige Roskilde madklub
Next Post: Meyers og Troels på Roskilde »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Anna-sofie skriver

    27. juli 2011 kl. 20:23

    Uhm Lækkert 😀 Lige neden bagved hvor jeg bor er der noget der heder Bossen & Bumsen de laver også bare de bedste Flæskestegs burger nam nam her er det så bare en alm burger bolle, steg, syltede agurk, rødkål, remulade, og sandwich dressing eller hvad de nu smører det med …. nam nam. De er gode 😀

  2. Anne au Chocolat skriver

    30. juli 2011 kl. 09:43

    Kære Anna-Sofie
    Det kunne være at jeg skulle der forbi en dag 🙂

Trackbacks

  1. Stilhed før stormen i Meyers på Roskilde siger:
    30. juni 2011 kl. 15:50

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

  2. Gastro-Geek.dk siger:
    5. juli 2011 kl. 21:12

    […] bibel faldt valget på de for tiden hyppigt omtalte kanelsnurrer der bl.a. tog kegler på årets Roskilde Festival. Lad mig advare med det samme, du skal sætte både en halv dag og og et par kropskilo af til denne […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap