For noget tid siden var jeg så heldig at modtage en pakke med lækkerier fra Sorgenfri Specialiteter – blandt andet disse to glas med kvædegelé og æble med Calvados. Som I har bemærket, elsker jeg at gøre lidt ekstra ud af min morgenmad for tiden, og den tendens tror jeg varer ved. Den har stået på mange vafler og pandekager de sidste par måneder, men der er absolut ingen fare for, at jeg bliver træt af dem. Både indhold og topping kan jo varieres i det uendelige – det rene slaraffenland : )
Jeg lavede små pandekager igen forleden med kokos i, som jeg dryssede med øko blåbær, valnødder, skyr og en skefuld æble med calvados. Et sandt morgenmads-kalas!
En anden morgen brugte jeg fuldkornsgrødris til at kreere noget lidt mere simpelt men lige så godt – nemlig en lækker og hyggelig risengrød med lidt bid i, som jeg dryssede med min sri lankanske kanel og en skefuld kvædegelé.
Længe leve livsnydelsen lige fra morgenstunden af!
Et tu le fais quand ton risengrød ? Le matin même ? Ou la veille au soir et tu réchauffes au micro-ondes ? J’adore la gelée de coing: un goût si subtil et délicat…Alors ton p’tit déj me parle !
Hold op, hvor er det lækkert. Kvædegele-Jeg kan næsten fornemme duften og smagen, det må virkelig være et godt match.
Jeg gad godt komme til morgenmad hos dig 🙂 det ser virkelig lækkert ud!
Chère Lulu
Je fais mon risengrød la veille normalement – et de temps en temps pour plusieurs jours/matins 🙂
La gelée de coing est super fantastique! As-tu d’autres idées pour l’utiliser?
Bisous
Anne
Kære Vibeke
Jeg elsker også kvæder, og denne gelé er ret så himmelsk! 🙂
Kh Anne
Kære Irene
Du er sød! 🙂
Kh Anne
Morgenmad er så absolut også dagens bedste måltid!! 🙂
Kære Benedikte
Jeg er helt helt enig 😉
Kh Anne
Hmmm…j’ai fait cet hiver une confiture coing-potiron a la vanille,un delice! C’etait une bonne association. Mais sinon,je ne connais le coing qu’en gelee. Bonne soiree!
Hold nu op, hvor ser den risengrød lækker ud. Jeg er fuldstændig vild med lækker morgenmad, og jeg tænker, at risengrøden ligeså godt kunne have været skiftet ud med en havregrød. Mums! Det kunne være, at man skulle erhverve sig nogle af Sorgensfris specialiteter og prøve at eksperimentere lidt selv. For tiden er jeg i gang med at eksperimentere med sirupper – hyldeblomstsiruppen er i høj kurs lige nu. Men måske en kvæde-sirup kunne være en idé?
Lulu, j’ai trop envie de goûter ça! Miam miam 🙂
Kære Lea
Uhm, hyldeblomst sirup lyder himmelsk!
Kh Anne
Hej Anne,
Sikke en flot og mundvandsfremkaldende blog du har! Den her risengrød ser virkelig lækker ud. Er der opskrifter på den og pandekagerne her på bloggen allerede?
Mvh Mette
Kære Mette
Pandekagerne er dér 🙂 Risengrøden er bare en helt almindelig risengrød blot lavet med grove ris i stedet.
Tusind tak skal du ha’ i øvrigt!
Kh Anne