E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

To slags morgenmad med lækker sød topping

14. juni 2012 af Anne au Chocolat 14 kommentarer

For noget tid siden var jeg så heldig at modtage en pakke med lækkerier fra Sorgenfri Specialiteter – blandt andet disse to glas med kvædegelé og æble med Calvados. Som I har bemærket, elsker jeg at gøre lidt ekstra ud af min morgenmad for tiden, og den tendens tror jeg varer ved. Den har stået på mange vafler og pandekager de sidste par måneder, men der er absolut ingen fare for, at jeg bliver træt af dem. Både indhold og topping kan jo varieres i det uendelige – det rene slaraffenland : )
Jeg lavede små pandekager igen forleden med kokos i, som jeg dryssede med øko blåbær, valnødder, skyr og en skefuld æble med calvados. Et sandt morgenmads-kalas!
En anden morgen brugte jeg fuldkornsgrødris til at kreere noget lidt mere simpelt men lige så godt – nemlig en lækker og hyggelig risengrød med lidt bid i, som jeg dryssede med min sri lankanske kanel og en skefuld kvædegelé.

Længe leve livsnydelsen lige fra morgenstunden af!

Skrevet i: Uncategorized Tags: æble med calvados, dessert, kanel, kvædegelé, morgenmad, risengrød, Sorgenfri specialiteter, Vafler

Previous Post: « Vafler med en solmoden mango direkte fra Indien
Next Post: Vanillet kompot af grønne rabarber og karamelliseret rugbrød samt yoghurt »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lulu skriver

    14. juni 2012 kl. 19:04

    Et tu le fais quand ton risengrød ? Le matin même ? Ou la veille au soir et tu réchauffes au micro-ondes ? J’adore la gelée de coing: un goût si subtil et délicat…Alors ton p’tit déj me parle !

  2. Vibeke Lentz skriver

    14. juni 2012 kl. 21:32

    Hold op, hvor er det lækkert. Kvædegele-Jeg kan næsten fornemme duften og smagen, det må virkelig være et godt match.

  3. Irene skriver

    15. juni 2012 kl. 10:50

    Jeg gad godt komme til morgenmad hos dig 🙂 det ser virkelig lækkert ud!

  4. Anne au Chocolat skriver

    16. juni 2012 kl. 07:30

    Chère Lulu
    Je fais mon risengrød la veille normalement – et de temps en temps pour plusieurs jours/matins 🙂

    La gelée de coing est super fantastique! As-tu d’autres idées pour l’utiliser?

    Bisous
    Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    16. juni 2012 kl. 07:31

    Kære Vibeke
    Jeg elsker også kvæder, og denne gelé er ret så himmelsk! 🙂

    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    16. juni 2012 kl. 07:31

    Kære Irene

    Du er sød! 🙂

    Kh Anne

  7. Benedikte Capion skriver

    16. juni 2012 kl. 13:01

    Morgenmad er så absolut også dagens bedste måltid!! 🙂

  8. Anne au Chocolat skriver

    16. juni 2012 kl. 21:10

    Kære Benedikte
    Jeg er helt helt enig 😉

    Kh Anne

  9. Lulu skriver

    16. juni 2012 kl. 22:15

    Hmmm…j’ai fait cet hiver une confiture coing-potiron a la vanille,un delice! C’etait une bonne association. Mais sinon,je ne connais le coing qu’en gelee. Bonne soiree!

  10. Lea Carina Frederiksen skriver

    17. juni 2012 kl. 15:25

    Hold nu op, hvor ser den risengrød lækker ud. Jeg er fuldstændig vild med lækker morgenmad, og jeg tænker, at risengrøden ligeså godt kunne have været skiftet ud med en havregrød. Mums! Det kunne være, at man skulle erhverve sig nogle af Sorgensfris specialiteter og prøve at eksperimentere lidt selv. For tiden er jeg i gang med at eksperimentere med sirupper – hyldeblomstsiruppen er i høj kurs lige nu. Men måske en kvæde-sirup kunne være en idé?

  11. Anne au Chocolat skriver

    19. juni 2012 kl. 07:43

    Lulu, j’ai trop envie de goûter ça! Miam miam 🙂

  12. Anne au Chocolat skriver

    19. juni 2012 kl. 07:44

    Kære Lea

    Uhm, hyldeblomst sirup lyder himmelsk!

    Kh Anne

  13. Mette skriver

    12. juli 2012 kl. 10:32

    Hej Anne,

    Sikke en flot og mundvandsfremkaldende blog du har! Den her risengrød ser virkelig lækker ud. Er der opskrifter på den og pandekagerne her på bloggen allerede?

    Mvh Mette

  14. Anne au Chocolat skriver

    14. juli 2012 kl. 17:49

    Kære Mette
    Pandekagerne er dér 🙂 Risengrøden er bare en helt almindelig risengrød blot lavet med grove ris i stedet.

    Tusind tak skal du ha’ i øvrigt!

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Det eneste jeg har lyst til i dag.. Varme sommerda Det eneste jeg har lyst til i dag.. Varme sommerdage rimer på hjemmelavet vaniljeis🫶🏻🌞💦🍦
Mere sommermorgenmad på endnu en lun sommerdag 🌞 Dansk sommer 🫶🏻
Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap