E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Vind et Valrhona chokoladekursus hos Nikolaos Strangas

19. februar 2015 af Anne au Chocolat 437 kommentarer

strangas2

Jeg hopper lige ud af barselsboblen for en stund og checker ind i blogland med en konkurrence. Dejlige Kaj på 8 uger sluger al min tid og forærer mig til gengæld en masse kærlighed, pludren og babysmil. Når der kommer lidt mere rutine på hverdagen, har jeg i sinde at servere mange flere søde sager for jer igen.

I dag byder jeg i stedet på en chokoladerig konkurrence i samarbejde med min arbejdsplads Chokolade Compagniet, hvor vinderen kommer i selskab med den lækreste dessertmand. Den 12. marts inviterer min gode ven dessertkokken Nikolaos Strangas sammen med Valrhona til en aften i chokoladens tegn. På et 4,5 timer langt chokoladekursus vil Strangas trin-for-trin guide igennem de lækreste påskekreationer med chokolade så som påskeæg og den dejligste påskegule og syrligt søde citrontærte med hvid chokolade. Lyder det ikke himmelsk? 🙂

Jeg er så heldig at få lov til at udlodde en friplads til chokoladekurset, og hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om en håndfuld timer i chokoladeselskab med Strangas, skal I blot skrive en hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker en vinder søndag den 22. februar kl.15.  Konkurrencen er forbi, og vinderen blev Malene Hallas, som har fået besked 🙂 

Læs mere om kurset her. Der er i øvrigt stadig ledige pladser.

strangas1 strangas

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Muffins med hindbær og hvid chokolade
Next Post: Kom med til reception for ‘Lykken er is’ »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Sophie skriver

    20. februar 2015 kl. 14:39

    Det vil simpelthen være helt fantastisk at vinde 😀

  2. Theresa Back skriver

    20. februar 2015 kl. 14:57

    Nam nam, det vil jeg gerne 🙂

  3. Katrine Rasmussen skriver

    20. februar 2015 kl. 16:00

    Årh, det ville bare være helt fantastisk. En hel aften med chokolade.
    Fra en chokladepassionist til en anden.

  4. Trine Eskesen skriver

    20. februar 2015 kl. 16:23

    Jeg elsker alt med chokolade, så jeg ville elske alt ved sådan en aften 🙂

  5. Melinda Silva skriver

    20. februar 2015 kl. 16:35

    Nøj hvor ville jeg gerne med til det chokolade-kursus ( og tager gerne turen helt fra Randers) Har lige købt Strangas dessertbog, mums nogle kreationer. Et besøg i hans konditeri står højt på min “to do”-liste 😉
    Hilsen den chokoladeglade jyde

  6. Sena Bakiral skriver

    20. februar 2015 kl. 16:41

    Nøj! Det må være en af de fedeste præmier man kan vinde i en konkurrence 🙂 Jeg krydser fingre for mig selv og ønsker den kommende heldige vinder rigtig god fornøjelse i chokoladehimlen 🙂

  7. Lisa Johansen skriver

    20. februar 2015 kl. 16:58

    Den mest charmerende dessertkok, det ville være en fantastisk oplevelse. Vh Lisa

  8. Anna N skriver

    20. februar 2015 kl. 17:00

    Sikke en fed konkurrence! Ville virkelig ikke være dårligt med en hel aften i chokoladens tegn 🙂

  9. Mette Thornberg skriver

    20. februar 2015 kl. 17:13

    Kommer som kaldet. Har netop indkøbt ikke mindre end 14 kg blandet valrhona chokolade.

  10. CharlotteR skriver

    20. februar 2015 kl. 17:20

    Hvor lyder det dog som en helt vildt vidunderlig oplevelse. Det gad jeg godt vinde.

  11. Siri skriver

    20. februar 2015 kl. 18:22

    Det vil jeg bare mega gerne vinde!

  12. Mia Luise skriver

    20. februar 2015 kl. 18:24

    Jeg elsker at du har kaldt din dreng for Kaj. Helt fantastisk navn. Sidder lige og overvejer hvilken kage, jeg skal lave til min fødselsdag d. 6 🙂 Plejer at finde noget på din side, men vil da mega gerne på kursus 🙂

  13. Clea skriver

    20. februar 2015 kl. 18:31

    Fantastisk, amen og nam herfra. Krydser fingre:)

  14. Louise bjeldbak skriver

    20. februar 2015 kl. 18:35

    Dejligt med et check-in og en fantastisk oplevelse at vinde oveni købet 🙂 jeg krydser alt hvad der overhovedet krydses kan og håber på det bedste!

  15. Fanny skriver

    20. februar 2015 kl. 18:46

    Ihhhh! Det kunne jeg godt tænk mig! jeg lever for chokolade 🙂

  16. Rikke S skriver

    20. februar 2015 kl. 19:17

    Åh hvor vil jeg da gerne vinde 🙂

  17. Maria Giggi skriver

    20. februar 2015 kl. 19:19

    ..det der med at “vinde noget” er ikke det jeg tror på allermest for hvad er chancerne ?
    ..men SKØN positiv side du har med lige DET jeg brænder for nemlig chokolade..ikke alm lys chokolade men GOD chokolade. Een af mine ynglingsfilm er chocolate ..fantastisk film…
    Jeg bar prøvet et par af dine opskrifter og de var dejlig nemme at gå til og forstå!

    NYD din baby som du gør de blir så hurtigt store 😉

  18. Pauline Drasbæk skriver

    20. februar 2015 kl. 19:41

    Søde Anne tillykke med smukke Kaj! Jeg vil gerne på choko- kursus. God aften!

  19. Louise K skriver

    20. februar 2015 kl. 19:50

    Hvor lækkert! Det kursus ville min storesøster Eva Marie elske! Håber jeg kan vinde et til hende 🙂

  20. Anja skriver

    20. februar 2015 kl. 20:06

    Håber du nyder din barsel med masser af hygge og chokolade 🙂

  21. Dina Bech skriver

    20. februar 2015 kl. 20:34

    Skøn konkurrence. Det lyder som fantastisk brug af aften. Ville være dejligt at opleve.

  22. Lærke Odgaard skriver

    20. februar 2015 kl. 21:48

    Hej Anne!
    Jeg vil bare sige kæmpe, mega meget til lykke med Kaj!
    Og så håber jeg selvfølgelig, jeg vinder 🙂

  23. Jeanett skriver

    20. februar 2015 kl. 22:26

    åh det ville jeg elske – har længe drømt om at lære mere om at lave lækre ting af chokolade.
    Håber du nyder livet i barselsboblen og selv jeg synes du skal unde dig selv at blive der længst muligt så ser jeg frem til dine blogindlæg bliver hyppigere igen!!

  24. Marie Warrer skriver

    20. februar 2015 kl. 22:44

    Chokolade og drømmemand, ja tak!

  25. Laura Werner skriver

    20. februar 2015 kl. 22:57

    Øj det ku være så fedt !! 😀

    Stort tillykke med sønnike , der er intet større i livet end og være mor <3

    Knus fra Laura

  26. Sarah skriver

    20. februar 2015 kl. 23:12

    Se, det er en konkurrence jeg forstår!! 😀
    Det lyder helt fantastisk!

    Mvh Sarah

  27. Rikke Christensen skriver

    20. februar 2015 kl. 23:31

    Hej Anne.

    Det lyder helt fantastisk – og så bliver det oven i købet afholdt på min fødselsdag 🙂 Der ville ikke findes en bedre fødselsdagsgave til én så kageelskende person som jeg 😀

    Kh. Rikke

  28. Sarah skriver

    21. februar 2015 kl. 08:59

    For filan det gad jeg virkelig godt:)

  29. Trine skriver

    21. februar 2015 kl. 09:01

    Jeg ønsker mig mig, jeg ønsker mig, jeg ønsker mig så meget at komme med!!!

  30. Louise S skriver

    21. februar 2015 kl. 10:09

    Uh, det lyder altid så hyggeligt med sådan et barselsliv. Glæder mig til det engang bliver min tur! Og Kaj er jo alt for nuttet 🙂

    Og så vil jeg da i grunden også virkelig gerne vinde et par timer med hr. Strangas. Hans kager er jo for vilde!

  31. Maria Fischer skriver

    21. februar 2015 kl. 10:54

    Det ville være den perfekte fødselsdagsgave, det er nemlig min fødselsdag den dag, kurset afholdes 🙂

  32. Majbritt skriver

    21. februar 2015 kl. 12:47

    Mig, mig, mig – og kun mig:-)
    Jeg har den vildeste søde tand og den vildeste chocoladecraving.

    Nyd din barsel:-)

  33. Sabrina Kjølhede Hansen skriver

    21. februar 2015 kl. 12:49

    Det ville jo være fantastisk at vinde sådan en konkurrence!
    Jeg ville blive SÅ glad hvis det blev mig!
    Lækker lækker lækker konkurrence!

  34. Miatilda Andersen skriver

    21. februar 2015 kl. 13:15

    Meget meget gerne!!!

  35. Anna V. skriver

    21. februar 2015 kl. 14:36

    Kære Anne

    Det lyder som et virkelig spændende kursus. Det kunne jeg godt nok godt tænke mig at få en plads på. 🙂

  36. Katrine skriver

    21. februar 2015 kl. 14:39

    Det lyder SÅ lækkert!

  37. Sarah skriver

    21. februar 2015 kl. 15:01

    Tillykke med sød chokoladebaby!

  38. Frida skriver

    21. februar 2015 kl. 15:09

    Det lyder overdrevet fantalastisk!!

  39. Katja Johansson skriver

    21. februar 2015 kl. 15:15

    Hvor lækkert! Håber at vinde

  40. Emilie Amstrup skriver

    21. februar 2015 kl. 15:24

    Føj for den da, det gad jeg godt! Håber i det går godt med dig og dine ovenpå ændringen fra to- til tresomhed. 🙂

    Mange hilsner

  41. Emilie Amstrup skriver

    21. februar 2015 kl. 15:25

    Føj for den da, det gad jeg godt! Jeg håber, at det går super godt med jer alle 3 🙂
    Mange hilsner

  42. Cecilie skriver

    21. februar 2015 kl. 16:33

    Sikke en chokoladesød konkurrence, mums! Det vil være fantastisk at få muligheden for at komme med og få et indblik i Strangas’ eventyrlige verden. 🙂

  43. Anna skriver

    21. februar 2015 kl. 17:29

    Nøj en choko-lækker konkurrence! Den vil jeg da gerne have fat i 😉
    kh Anna

  44. Nanna skriver

    21. februar 2015 kl. 18:11

    Strangas’s kager er så gode! Ville elske at komme til chokoladekursus! Krydser fingre

    God weekend- og tak for dine dejlige opskrifter

  45. mai skriver

    21. februar 2015 kl. 19:24

    Ej det kunne være sjovt at prøve! Håber alt er vel med barsel. Glææder mig til du er tilbage med dine skønne opskrifter 🙂

  46. Gro Hartmann skriver

    21. februar 2015 kl. 21:02

    Wow, jatak! Det ville da være helt fantastisk at vinde!

  47. Katja Astrup skriver

    21. februar 2015 kl. 21:05

    Det lyder helt fantastisk det arrangement :0) Lige noget for mig..
    Mvh. Katjaastrup@hotmail.com

  48. Julie skriver

    21. februar 2015 kl. 21:33

    Jeg er en mega fan af dine ekstremt flotte kager og kreationer! Jeg elske at bage og en gang imellem prøver jeg at kaste mig ud i at lave nogle af dem, men de bliver aldrig nær så flotte som dine… For at forbedre mine baking-skills ville det være en mega stor fornøjelse at vinde! Knus Julie❤️

  49. Julie Madsen skriver

    21. februar 2015 kl. 21:36

    Jeg drømmer til skyerne om dette kursus! Er både mega fan af dig og fine smukke kreationer og Strangas, så det ville være en henrivende fornøjelse at vinde❤️ Knus Julie

  50. Pia skriver

    21. februar 2015 kl. 22:58

    ohhh… det ville være nice med sådan et kursus, jeg øver og øver mig i at temperere chokolade, og er endnu ikke helt skarp til det, så det ville være dejligt at kunne lære det af mesteren selv 🙂

« Ældre kommentarer
Nyere kommentarer »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap