Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Vind et Valrhona chokoladekursus hos Nikolaos Strangas

19. februar 2015 af Anne au Chocolat

strangas2

Jeg hopper lige ud af barselsboblen for en stund og checker ind i blogland med en konkurrence. Dejlige Kaj på 8 uger sluger al min tid og forærer mig til gengæld en masse kærlighed, pludren og babysmil. Når der kommer lidt mere rutine på hverdagen, har jeg i sinde at servere mange flere søde sager for jer igen.

I dag byder jeg i stedet på en chokoladerig konkurrence i samarbejde med min arbejdsplads Chokolade Compagniet, hvor vinderen kommer i selskab med den lækreste dessertmand. Den 12. marts inviterer min gode ven dessertkokken Nikolaos Strangas sammen med Valrhona til en aften i chokoladens tegn. På et 4,5 timer langt chokoladekursus vil Strangas trin-for-trin guide igennem de lækreste påskekreationer med chokolade så som påskeæg og den dejligste påskegule og syrligt søde citrontærte med hvid chokolade. Lyder det ikke himmelsk? 🙂

Jeg er så heldig at få lov til at udlodde en friplads til chokoladekurset, og hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om en håndfuld timer i chokoladeselskab med Strangas, skal I blot skrive en hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker en vinder søndag den 22. februar kl.15.  Konkurrencen er forbi, og vinderen blev Malene Hallas, som har fået besked 🙂 

Læs mere om kurset her. Der er i øvrigt stadig ledige pladser.

strangas1 strangas

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Muffins med hindbær og hvid chokolade
Next Post: Kom med til reception for ‘Lykken er is’ »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap