I samarbejde med Rosendahl
Onsdag aften afholdt jeg sammen med Rosendahl og den dygtige kaffeekspert og ristemester Ida fra Kontra Coffee det hyggeligste arrangement på Fars Dreng i København for 30 søde kage-og-kaffe-glade følgere fra Instagram og læsere af bloggen.
Ida delte ud af sin inspirerende store kaffeviden og fortalte, hvordan den bedst mulige kaffe brygges på Rosendahls fine sortiment til kaffehåndtering, og så skulle gæsterne selv i gang med at brygge kaffe i den flotte stempelkande fra Rosendahls Grand Cru-serie, som i øvrigt har en genial termoeffekt og holder kaffen varm længe. De skulle også lave pour-over kaffe med Rosendahls filterbrygger, som passer direkte til Grand Cru termokanden. Simpelt, smart og vanvittigt velsmagende kaffe! Og det var så hyggeligt at betragte det gode kaffebrygge-teamwork rundt omkring ved bordene.
Til kaffen skulle der naturligvis også kage. Jeg nåede lige at knipse et hurtigt billede af dem alle samlet, inden jeg pakkede dem forsigtigt i bilen og kørte mod København. Jeg havde lavet saftige citronmåner, æblekanelkager i ministørrelse og chokoladeballadekage med karamelliseret hvid chokoladeganache, crumble og friske figner samt fragilité med et twist af kanel fyldt med en lækker luftig brombærmousse. Den opskrift lover jeg også at dele i løbet af weekenden. Alle kagerne blev serveret på Rosendahls enkle og fine fade, kageopsatser og store tallerkener fra Grand Cru-serien, som har 25 års jubilæum i år. Gæsterne var i øvrigt meget begejstrede for kagerne:)
Jeg håber, at I får en dejlig weekend, og at den byder på kaffe og kage!
Emilie skriver
Det var simpelthen så hyggeligt og både kagerne og kaffen smagte fantastisk <3
Anne au Chocolat skriver
Det var så hyggeligt, at du kom 🙂