I samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic
Kalenderen skriver 1. februar, dagene er blevet lysere, og inden alt for længe titter foråret frem. Så dejligt og enormt tiltrængt.
Tilbage i september fortalte jeg om mit nye samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic, og i dag kan jeg annoncere, at jeg har takket ja til at blive deres brand-ambassadør. Det har jeg glædet mig til at fortælle jer. I løbet af året kommer der til at ske spændende (chokolade)sager, og jeg fortsætter med at udvikle opskrifter fyldt med chokolade til deres smagsunivers. Nogle af dem kommer også her på bloggen, men ellers hold øje med smagsuniverset.
Hvis nogle af jer ikke skulle have stiftet bekendtskab med Elmelund endnu, så er Elmelund Chocolatier Organic dansk, økologisk, prisvindende kvalitetschokolade. Brandet, som er en del af Økoladen, laver dragée chokolader, gaveæsker og Single Origin chokolader og har også marcipan, hasselnødnougat og mandelnougat i sortimentet. Jeg er vildt begejstret for deres Homecooking sortiment af økologiske Single Origin chokolader lavet af kakaobønner fra Peru, Equador og Sâo Tomé og har nu nydt at bruge dem i mit søde køkken i et helt år – sammen med deres marcipan og to nougatvarianter. Et suverænt sortiment til alle hjemmegourmeter og chokoladefans, som går op i god kvalitet og økologi. Med andre ord: jeg tror, at det er lige noget for jer! På min side med chokoladeanbefalinger kan I få et overblik over de forskellige chokoladevarianter.
I denne brownie har jeg brugt tre af chokoladerne. Den smager himmelsk og er “piece of cake” at lave ♥
Triple chocolate brownie
200 g smør
200 g 70% Peru mørk chokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)
125 g mel
3 æg
265 g sukker
1/3 tsk. salt
80 g 41% Peru mælkechokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)
80 g 38% Peru hvid chokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret under omrøring. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend mælkechokoladen og den hvide chokolade i browniedejen. Hæld dejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir, og bag den i 25 minutter. Køl helt af – og lad den gerne sætte sig i køleskabet i et par timer inden servering.
Skriv et svar