Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

3 kg kærlighed fra Valrhona

2. marts 2011 af Anne au Chocolat 13 kommentarer

Hørt i krogene. “Hun er da ikke rigtig klog hende Anne, at købe og spise så meget chokolade hele tiden.” “Nej du har ret, hendes passion for chokolade og søde sager er fascinerende, men den kan da umuligt være god for hendes helbred og pengepung.”

Citaterne ovenfor passer selvfølgelig ikke, men af og til har jeg en lille idé om, at nogle folk tænker lidt à la det om mig, selvom de ikke siger det! Og egentlig forstår jeg dem godt. Min passion for chokolade og det søde køkken kan til tider fremstå lidt vild. Men det er helt normalt for mig 🙂
I går fejrede jeg forårets komme – og den 1. i måneden -ved at købe 3 kg Caraïbe fra Valrhona. Som jeg efterhånden har skåret ud i pap for jer, er god chokolade (en prioriteret) livsnydelse for mig, og den tilfører på dens helt egen måde lykke og glæde til min hverdag. Da jeg spiser Caraïbe‘n, som den er og samtidig bruger den til at kreere mine søde sager, kunne jeg lige så godt købe lidt ekstra, nu hvor lejligheden bød sig.

I morgen skal jeg deltage i dommerpanelet i Chokoladeselskabets Årspris, hvor “Årets plade”, “Årets fyldte” og “Årets smagssatte plade” skal findes. Det glæder jeg mig meget til!  Vinderne kåres den 13/3 kl. 14:15 på Chokoladefestivalen.

Skrevet i: Uncategorized Tags: caraïbe, Chokoladefestival, valrhona

Previous Post: « Limekage med hvid chokolade og hasselnødder
Next Post: Ølandshvede og brød »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Malou skriver

    2. marts 2011 kl. 10:11

    Kære Anne

    Hvad er det da for en lille noller pose chokolade du har købt der? 😀

    Wow, I feel the love! Det er også en af mine favoritchokolader. Glæder mig til at se hvad du tryller den om til.

    Vi ses til chokoladefestivallen. Pøj pøj med i morgen.

    Glad hilsen
    Malou

  2. Kasper Bergholt skriver

    2. marts 2011 kl. 10:14

    Kære Anne!

    Jeg synes det er fornuftigt at købe solidt ind af ting, man har brug for! Men hvor køber du sådan en pose henne? Og hvad står den i?

    Alt godt,

    Kasper

  3. Camilla skriver

    2. marts 2011 kl. 13:52

    Uuuuh, jeg er også nysgerrig – hvor har du købt hele 3 kg. suveræn chokolade og hvad er prisen??? I Magasin..? Eller har du en hemmelig chokolade-pusher? (-:

  4. Julie skriver

    2. marts 2011 kl. 19:42

    Nøøøjjjj! Hvor ser det godtgørende ud. Tror jeg ville føle mig meget tryg og glad med sådan en pose i mit hjem. Mhhhhh.
    Vil også gerne høre mere om pris og forhandler.

  5. Thomas skriver

    3. marts 2011 kl. 21:29

    I Norge ca. 600,- http://teaandcoffee.no/produktliste.asp?idProdukt=924&idKategori=70

    I Danmark næsten 1000,- 🙁 http://www.delikatessehuset.dk/gastronomi-caraibe-66-3-kg.html?SID=al33bfschapt8bpt4db1vec7f0

    Selv med moms er det en dramatisk forskel.

    chokolade-compagniet.dk annoncerer også med disse poser, men de tør ikke engang angive prisen, så det er næppe billigt.

    Kender nogen til knapt så dyre steder i Danmark?

  6. Christoffer skriver

    25. marts 2011 kl. 16:31

    Det er faktisk en virkelig delikat chokolade – 5 kg. bør være valget næste gang 🙂

  7. Anne au Chocolat skriver

    4. maj 2011 kl. 16:03

    Til alle mine chokoladeelskende venner og læsere:
    Jeg har fundet ud af, at Kunst og Køkkentøj sælger Valrhonas 3kg pakninger til 667,- med moms 🙂

  8. Anette skriver

    30. september 2011 kl. 11:54

    Skal man skrive til dem for at få en 3 kg. pose sendt? Kan nemlig ikke se det på deres hjemmeside.

    Og Tak for en fantastisk blog, skønne tekser, opskrifter og billeder!:)

  9. Michael skriver

    20. marts 2012 kl. 15:25

    Hej Anne

    Ved du noget om hvor lang tid chokoladen fra sådan en dejlig stor sæk kan holde sig når den er åbent, og hvordan vil du anbefale at man opbevarer det? Det er jo svært at bruge 3kg chokolade på en uge, selvom man jo kan gøre forsøget 🙂

    Mvh
    Michael

Trackbacks

  1. 3 kg kærlighed fra Valrhona siger:
    2. marts 2011 kl. 10:39

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

  2. Chokoladefestival 2011 | Anne au Chocolat siger:
    15. marts 2011 kl. 10:28

    […] Noget af det sidste jeg købte på festivalen var en honningkage fra Xocolatl. Jeg har hørt så meget godt om den, og den skal spises sammen med min farmor . Jeg købte også Årets Plade Version 3.0, som jeg skal lege med i morgen med min madven Jonas. (Men der skal også bruges en ordentlig håndfuld af Caraïben) […]

  3. Hjemmelavet nutella aka smørbar Caraïbe | Anne au Chocolat siger:
    18. marts 2011 kl. 10:01

    […] nødder, som findes i nutella. I går kom dagen så, hvor vi lavede to forskellige slags smørbar caraïbe, en med ristede hasselnødder og en uden. Versionen med de ristede hasselnødder kom imidlertid […]

  4. Chokoladefestival 2011 - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 11:29

    […] Noget af det sidste jeg købte på festivalen var en honningkage fra Xocolatl. Jeg har hørt så meget godt om den, og den skal spises sammen med min farmor :). Jeg købte også Årets Plade Version 3.0, som jeg skal lege med i morgen med min madven Jonas. (Men der skal også bruges en ordentlig håndfuld af Caraïben) […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap