Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Ahornsirup med skyr, pære og chokolade

24. august 2011 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Dette indlæg kommer ligesom sidste indlæg også til at have referencer til min fødselsdag i juli. Mine søde veninder fra Aalborg gav mig nemlig en super flot og meget lækker ahornsirup i fødselsdagsgave, som I kan se på nedenstående billede. Min veninde Kristine havde hjembragt den fra sin ferie til Canada, og jeg fik den sammen med 1 kg Sel de Guérande (længe leve livsnydende lækkerier!).

I dag tog jeg hul på ahornsiruppen, sikke en fornøjelse. Jeg fordelte en spiseskefuld af siruppen ud over min anretning af skyr, pærestykker og lidt hakket Caraïbe chokolade. Kombinationen af de fire ovennævnte råvarer, som udgjorde min frokost, var intet mindre end himmelsk. Jeg kan sagtens forestille den serveret i en lidt mindre portion som en slags semi-sund sød dessert.

Den flotte skål havde min kære veninde Caroline i øvrigt hjembragt fra Gilleleje til mig i fødselsdag. Jeg elsker spiselige gaver og gaver der kan bruges som fortæringsredskab! 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: ahornsirup, canada, caraïbe, pære, skyr, valrhona

Previous Post: « Gâteau Marcel
Next Post: Chokolade hver dag »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Jose & Chris skriver

    25. august 2011 kl. 18:34

    Hej Anne!
    Hvor ser det lækkert ud, som alt det andet du plejer at lave! Vi er to 14 årige piger der er store fans af din blog! Maden virker eksperimenterende og super lækker, og så er dine billeder vildt flotte! Hvis du vil kigge forbi vores blog ville vi være glade! 🙂
    http://joseetchris.blogspot.com/
    Knus,
    Jose et Chris

  2. Louise skriver

    29. august 2011 kl. 14:23

    Hvor ser det bare dejligt friskt og lækkert ud! Og hvor er jeg glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, der kan finde på at spise dessert i stedet for et hovedmåltid:)
    /Louise

  3. Mette Lindgaard skriver

    1. september 2011 kl. 16:20

    Sikke nogle gode veninder – gode gaver! Virkelig dejlig skålfuld, du har lavet; kunne sagtens spise en portion af den nu 🙂

Trackbacks

  1. Ahornsirup med skyr, pære og chokolade siger:
    24. august 2011 kl. 16:42

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

  2. Ahornsirup med skyr, pære og chokolade | Madbevægelsen -- danske madblogs siger:
    24. august 2011 kl. 17:26

    […] Continue reading here: Ahornsirup med skyr, pære og chokolade […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap