Sikke en dejlig søndag! Jeg er på Bornholm i dag, da søde Maja‘s datter Sia Sky skal døbes. Jeg er chokolademoster, så jeg er inviteret med 🙂
Jeg byder i dagens anledning på en ret så lækker konkurrence, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har fået lov til at forære det nye Wilfa vaffeljern til en heldig læser her på bloggen.
Som de fleste af jer ved, E L S K E R jeg vafler og spiser dem allerhelst til morgenmad. I hvert fald mine bananvafler.
Wilfa vaffeljernet er genialt, da man kan lave to vafler på én gang. Det kommer som sendt fra himlen, nu hvor vi tit er to, som spiser morgenmad sammen. Her kan I læse mere om Wilfa vaffeljernet, hvis I har lyst.
Billederne her er fra i fredags, hvor min kæreste Christian fyldte 30. Han ønskede sig bananvafler til morgenmad, og de blev toppet med skyr, kiwi, AMMA kakaonibs, solbærsyltetøj, ristede kokosflager, Ivoire 35% hvid chokolade fra Valrhona og serveret med en kop lækker kaffe. Ren morgenlykke.
Hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om at vinde dette lækre vaffeljern, skal I blotte skrive en hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker lod blandt kommentarerne fredag den 18. april kl.11. Vinderen får besked direkte efter 🙂
Kirsebærblomsterne knipsede jeg i går morges på en solskinstur. De er ikke særligt madrelaterede, men hold op hvor er de søde, smukke og forårsstemte.
Julie Jalsøe skriver
Hej. Tak for en fantastisk blog, med så mange lækre opskrifter, jeg er helt vild med den .
Det ville være så mega lækkert, jeg er sekvens af dem der spiser
Melfrie vafler til morgenmad. Jeglaver også tit vafler når jeg har gæster,
Så at man kan lave to på en gang, ville virkelig gøre sæt lettere, så kunne jeg
Spare en masse tid
Clara Strømsted skriver
Hej, tak for inspirationen. Jeg har en stor passion for kager og søde sager; i det hele taget elsker jeg bare at stå i et køkken. Jeg har længe ville prøve vafler af, men jeg har desværre ikke et vaffeljern, hvilket er et must for at lave vafler.
Katrine Dohrmann skriver
Jeg elsker vafler, men spiser dem desværre alt for sjældent, da jeg ikke er indehaver af et vaffeljern, og sådan et kunne jeg godt tænke mig!
Ida Seerup skriver
Hej Anne
Jeg er flittig følger af din blog. Jeg er også stor fan af vafler, men har netop spist morgenmad bestående af chokoladeballaderester, og det skal man altså heller ikke kimse af.
Kristine Louise Christensen skriver
Orh hvor lækkert, det kunne jo virkelig forsøde ens morgner med et så lækkert vaffeljern 🙂 Nu kan jeg bare lade tankerne drømme sig afsted mod vafler – tænderne begynder jo helt at løbe i vand 😛
julie skriver
Åhh ville elske at vinde dette jern- er på jagt efter et og min datter på 1 1/2 ELSKER vafler!!
Camilla Toft skriver
Hej 🙂 Sikke en fin blog du har med mange ekstremt lækre opskrifter! 😀 Jeg er helt vildt med vafler, så vil selvfølgelig rigtig gerne vinde dette lækre jern 😀
Julie Bode skriver
Hej – lækker blog du har dig her – man bliver nemt lækker sulten 🙂
Jeg glæder mig til den dag, hvor man kan tage hånden ind i fjernsynet, mobilen, iPad’en, computeren osv. Og spise det man ser på billederne!
Det er en rigtig fin og inspirerede blog, jeg synes virkelig dine banan pandekager og vafler ser lækre ud, som jeg vil kaste mig ud i, hvis jeg havde et vaflejern 🙂
Anne skriver
Den anden dag købte jeg den mest vidunderlige gave til mig selv – din nye dejlig chokoladebog 😀
Maily skriver
Vælg mig! Jeg elsker vafler og er en værre vafelgris! 🙂
Sarah skriver
Det vil være skønt med et godt vaffeljern til køkkenet – så vil jeg også prøve de lækre bananvafler…
Caroline Kjærulff skriver
Ej hvor lyder det lækkert! Har længe ønsket mig et vaffeljern 🙂
Aigel skriver
Kjaere soede Anne!Naar jeg vil ha noe soedt hurtig lager jeg minuffs! 10 min aa blande ingrediensene og 20 min i ovnen. Det er jo ganske hurtig! I dag laget jeg frokost (eller morgemad paa dansk) minuffs, laget paa fullkornsmel og havregryn, med honning, date syrup, biter av mandler, cashewnoetter og smaa sjokoladebiter Jeg brukte youghurt (curd) som vaeske, saa jeg hadde ikke noe ekstra fett i, og honning og date syrup var eneste soetning. Saa ble det sunt ogsaa Dejlige til en kopp te! Bruker du noen gang date syrup (vet ikke hva det er paa dansk eller norsk .) i dine bagverk?