Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Ivoire Framboise 35% – Valrhonas hvide chokolade med hindbærstykker

10. november 2012 af Anne au Chocolat

Jeg har en idé om, at de fleste inkarnerede chokoladefans sværger til forholdsvis høje kakaoprocenter. Det gør jeg også. Tit! Men I kan tro, at jeg også elsker mælkechokolade og hvid chokolade, hvis det er et stykke kvalitetschokolade, jeg får på tungen.
Til gengæld er det sjældent, at smagssatte chokoladeplader formår at begejstre mig. Det er imidlertid lykkedes for denne Ivoire Framboise 35% fra Valrhona.
Kombinationen af delikat og cremet hvid chokolade med den fineste smag af mælk og vanille sammen med sprøde syrligt søde små stykker hindbær er ganske enkelt fantastisk. Og da jeg intet problem har med at erkende, at chokolade for mig er følelser, så kan jeg godt afsløre, at det var en lykkelig stund, da jeg smagte denne chokolade. Desuden er de lyserøde “prikker” en fryd for øjet.  Mine veninder Simone og Kristina var også imponerede, da jeg bød dem et stykke.

Er I til hvid chokolade?

Jeg vil lige takke alle jer, som deltog i konkurrencen om at vinde den skønne American Pie kagebog. 541 nåede at deltage, og jeg har sendt besked til den heldige vinder Louise, som vandt bogen ved lodtrækning. Hvis I har lyst til at se en lille film om kagebogen, så kig med her.

Rigtig god weekend. Byder den på chokolade? 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokolade, grand cru chokolade, hvid chokolade, ivoire, ivoire framboise 35%, valrhona

Previous Post: « Krydrede figenkugler
Next Post: Bagt hokkaido græskar med kanel, honning og skyr »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap