Jeg har en idé om, at de fleste inkarnerede chokoladefans sværger til forholdsvis høje kakaoprocenter. Det gør jeg også. Tit! Men I kan tro, at jeg også elsker mælkechokolade og hvid chokolade, hvis det er et stykke kvalitetschokolade, jeg får på tungen.
Til gengæld er det sjældent, at smagssatte chokoladeplader formår at begejstre mig. Det er imidlertid lykkedes for denne Ivoire Framboise 35% fra Valrhona.
Kombinationen af delikat og cremet hvid chokolade med den fineste smag af mælk og vanille sammen med sprøde syrligt søde små stykker hindbær er ganske enkelt fantastisk. Og da jeg intet problem har med at erkende, at chokolade for mig er følelser, så kan jeg godt afsløre, at det var en lykkelig stund, da jeg smagte denne chokolade. Desuden er de lyserøde “prikker” en fryd for øjet. Mine veninder Simone og Kristina var også imponerede, da jeg bød dem et stykke.
Er I til hvid chokolade?
Jeg vil lige takke alle jer, som deltog i konkurrencen om at vinde den skønne American Pie kagebog. 541 nåede at deltage, og jeg har sendt besked til den heldige vinder Louise, som vandt bogen ved lodtrækning. Hvis I har lyst til at se en lille film om kagebogen, så kig med her.
Rigtig god weekend. Byder den på chokolade? 🙂

