Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Ladurée og det lille kunstværk Ispahan

12. september 2010 af Anne au Chocolat

DSC_3287

I aftes kom en af pigerne fra Fondation Danoise hjem med en meget fin æske fra Ladurée. I æsken var der en lyserød macaron med rosensmag samt hindbær, lychée og creme i midten. Dette macaron-kunstværk hedder Ispahan, og blev faktisk opfundet af Pierre Hermé, da han var chefkonditor hos Ladurée. Ladurée har derfor rettighederne til Ispahan’en, men Pierre Hermé laver altså også Ispahan, og det gamle rygte lyder, at hans er væsentlig bedre! Ladurées Ispahan smagte rigtig fint (jeg fik lov til at smage!), men nu glæder jeg mig endnu mere til den fra Pierre Hermé (som jeg faktisk også har opskriften på i min kæmpe ph10-bog).  Måske jeg skulle købe begge to og lave en sammenlignende smagning!?

DSC_3275

Skrevet i: Uncategorized Tags: hindbær, Ispahan, Ladurée, Lychee, macarons, Paris, Pierre Hermé, Rose

Previous Post: « Crumble à Paris
Next Post: Merce and the Muse i Paris »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap