Nu er det ikke en konkurrence, men jeg tror altså alligevel, at jeg har de sødeste venner i verden. There, I said it : )
I sidste uge havde min veninde Elise inviteret mig til sin fødselsdag, og det var en fornøjelig og festlig eftermiddag i hendes gårdhave proppet med kagekærlighed, kaffe og søde sager en masse.
Jeg mødte Elise for første gang i februar, da jeg var til The Coffee Collectives 4 års fødselsdag i Jægersborggade. Egentlig mødte jeg Elises kager, inden jeg mødte Elise. Da jeg ankom til kaffefødselsdagen, blev mit syn nemlig mødt af de flotteste kager, der var stillet frem på bordet. Uden at gå for meget i detaljer, så fik jeg i løbet af fødselsdagsfejringen spist kage, drukket kaffe og erklæret min kærlighed til Elises kager. Og det har siden hen udviklet sig til et sødt venskab mellem Elise og mig!
Hun arbejder i øvrigt på The Coffee Collective i Torvehallerne.
Tilbage til Elises egen søde fødselsdag, som bød på små nuttede friske og cremede key lime cupcakes, den lækreste rabarberkoldskål med hjemmelavede kammerjunkere, rabarberlagkage og sidst men ikke mindst Mikkel Friis-Holms eksotiske brownie med kokos i. Opskriften på brownien og de syrligt søde cupcakes har Elise fundet i MAD&Venner nr.84.
Elises passion for kager er fantastisk inspirerende, og vi var begge i sød chokolade-ekstase, da vi satte tænderne i Mikkels brownie. Jeg sendte ham straks en mildest talt meget rosende sms. Den er klart en af de allerbedste brownies, jeg har smagt i mit liv. Og så fik jeg atter konstateret, at kombinationen af chokolade og kokos udgør et smukt makkerpar. Jeg nød fire stykker brownie! (måske jeg skulle bytte de hvide chokoladestykker ud med friskrevet kokos i mine egne brownies)
Kan man andet end at elske søde veninder ? 🙂




