E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Vind et Valrhona chokoladekursus hos Nikolaos Strangas

19. februar 2015 af Anne au Chocolat 437 kommentarer

strangas2

Jeg hopper lige ud af barselsboblen for en stund og checker ind i blogland med en konkurrence. Dejlige Kaj på 8 uger sluger al min tid og forærer mig til gengæld en masse kærlighed, pludren og babysmil. Når der kommer lidt mere rutine på hverdagen, har jeg i sinde at servere mange flere søde sager for jer igen.

I dag byder jeg i stedet på en chokoladerig konkurrence i samarbejde med min arbejdsplads Chokolade Compagniet, hvor vinderen kommer i selskab med den lækreste dessertmand. Den 12. marts inviterer min gode ven dessertkokken Nikolaos Strangas sammen med Valrhona til en aften i chokoladens tegn. På et 4,5 timer langt chokoladekursus vil Strangas trin-for-trin guide igennem de lækreste påskekreationer med chokolade så som påskeæg og den dejligste påskegule og syrligt søde citrontærte med hvid chokolade. Lyder det ikke himmelsk? 🙂

Jeg er så heldig at få lov til at udlodde en friplads til chokoladekurset, og hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om en håndfuld timer i chokoladeselskab med Strangas, skal I blot skrive en hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker en vinder søndag den 22. februar kl.15.  Konkurrencen er forbi, og vinderen blev Malene Hallas, som har fået besked 🙂 

Læs mere om kurset her. Der er i øvrigt stadig ledige pladser.

strangas1 strangas

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Muffins med hindbær og hvid chokolade
Next Post: Kom med til reception for ‘Lykken er is’ »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. gosia skriver

    21. februar 2015 kl. 23:17

    den vil jeg gerne vinde!

  2. Mette skriver

    21. februar 2015 kl. 23:28

    Først et stort tillykke med Kaj, det lyder til, der er mægtig rart i barselsboblen

  3. cathrine ørskov skriver

    21. februar 2015 kl. 23:36

    arj hvor lyder det fantastisk med et påske-chokoladekursus!

  4. Desiree Jespersen skriver

    21. februar 2015 kl. 23:46

    Ja, i barselsboblen går det meste af tiden på baby og lign. Sådan er det i hvert fald også her. Derfor vil en aften ude gøre godt for mig.
    Jeg håber jeg vinder!

  5. Ewa skriver

    22. februar 2015 kl. 00:29

    det lyder simpelthen chokoliscious 🙂 hilsen fra wannabe konditor 😉

  6. Louise Sletting skriver

    22. februar 2015 kl. 01:48

    Jeg vil super gerne vinde og give min søde kæreste det <3
    Han er kokkeelev og vil virkelig elske det!!

    God nat 😀

    Louise

  7. Louise skriver

    22. februar 2015 kl. 08:43

    Sikke en dejlig præmie, den vil jeg elske at vinde 🙂
    God søndag 🙂

  8. Kristine skriver

    22. februar 2015 kl. 08:56

    Mums hvor lækkert, den gad jeg godt have fingrene i!
    God søndag.

  9. Miriam skriver

    22. februar 2015 kl. 09:10

    Lyder for godt til at være sandt!

  10. Siff skriver

    22. februar 2015 kl. 10:15

    Hvor ville det være lækkert at vinde!

  11. Maibritt Frederiksen skriver

    22. februar 2015 kl. 12:26

    Din fantastiske kage med hvid chokolade, lime og hasselnødder er i ovnen – den er intet mindre end fantastisk. Vil så gerne lære mere om chokolade

  12. Lisa Johansen skriver

    22. februar 2015 kl. 12:36

    Den mest charmerende dessertkøkkenet, og samtidig den dygtigst. Det ville være skønt at vinde en sådan dag.

  13. Louise skriver

    22. februar 2015 kl. 13:28

    Åhhh det er da en prøve som er værd at vinde! Hold da op! Krydser fingre

    Glædelig forår lige om lidt – det bliver vist skønt for jer med jeres dejlige søn, mere kogebog (jeg elsker den første) og generel bare mere chokolade 😉

    De solrigstw forårshilsner
    Louise

  14. Seline T skriver

    22. februar 2015 kl. 15:09

    Krydser fingre

  15. F. Madsen skriver

    22. februar 2015 kl. 16:32

    Åh, sikke en fantastisk præmie. Jeg er chokoholic og har Ingen intentioner om at gøre noget ved det:-)

  16. Kristine skriver

    22. februar 2015 kl. 16:59

    Sikke en fin konkurrence, det lyder helt fantastisk. Har prøvet et kursus før, dog ved Claus Meyer/Morten Borup, og det var simpelthen en så god op oplevelse.

    Du må have en dejlig søndag. Og tillykke med Kaj 🙂

  17. Vibeke breuerbach skriver

    22. februar 2015 kl. 17:50

    Årrhhhh mig mig mig – krydser fingre 🙂

  18. Charlotte R. skriver

    22. februar 2015 kl. 18:10

    Jeg tør da slet ikke tænke på, hvor glad man ville blive efter sådan en aften i chokoladehimlen!

  19. Line R skriver

    22. februar 2015 kl. 18:13

    Åh, kan jeg nå det endnu? Det ville være sådan en fantastisk oplevelse!

  20. Cecilie skriver

    22. februar 2015 kl. 19:44

    Det ville være en fantastisk oplevelse 🙂

  21. Alea skriver

    22. februar 2015 kl. 20:19

    Mig mig mig 🙂

  22. Sara skriver

    22. februar 2015 kl. 20:30

    Tillykke med sønnen og hvor lyder chokoladekurset fedt 🙂

  23. marianne lykke nielsen skriver

    22. februar 2015 kl. 21:03

    øv har først set det nu men x fingre for at jeg kan nå at være med

  24. Randi møller skriver

    22. februar 2015 kl. 21:22

    Åhh det ville være himlen at vinde

  25. Caroline skriver

    22. februar 2015 kl. 22:35

    Jeg er helt vild med Strangas kager! Kunne være så fedt at vinde det kursus. Og til dig Anne så synes jeg det er skønt at kunne følge med i dine søde billeder af lille Kaj.

  26. Caroline skriver

    22. februar 2015 kl. 22:37

    Håber jeg kan nå at være med! Elsker Strangas kager, han er så dygtig, det ville være SÅ fedt at vinde!

  27. Kathe skriver

    22. februar 2015 kl. 22:43

    Nøj, hvor ville jeg gerne vinde denne konkurrence. Jeg laver normalt LCHF mad – men skulle det være, ville jeg helt sikkert bruge en omgang kulhydrater i selskab med denne skønne dessertmand <3

  28. Nanna skriver

    22. februar 2015 kl. 23:15

    Uhh, det ville jeg rigtig gerne vinde! og tak for altid spændende opskrifter og inspiration 🙂

  29. Tanja Mejlby skriver

    22. februar 2015 kl. 23:29

    Mmmmmm

  30. Anne Katrine skriver

    23. februar 2015 kl. 08:22

    Efter lang tids beundring af både dine og Strangas værker, har jeg virkelig fået blod på tanden i hjemmebageriet! En eftermiddag hos Strangas kunne være det vildeste, så det kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde 🙂
    Tak fordi du deler ud af dine gode ideer!

  31. Helén skriver

    23. februar 2015 kl. 11:45

    Det hørtes spennende ut.

  32. Ann-Sofie skriver

    23. februar 2015 kl. 12:20

    Hej Anne, tak for en god blog og lækre billeder på instagram! 🙂

  33. Freja skriver

    23. februar 2015 kl. 13:03

    Sikke en dejlig mulighed på så grå en mandag 🙂

  34. Lone skriver

    23. februar 2015 kl. 20:15

    Det lyder som et spændende kursus!

  35. Ida Benedicte skriver

    23. februar 2015 kl. 21:13

    Strangas macarons er en bid af himlen, så jeg ville nyde hvert et minut af de 4,5 time 🙂 Jeg håber jeg kan nå at deltage!

  36. Mai Jeppesen skriver

    25. februar 2015 kl. 23:54

    Øj hvor ville jeg godt vinde det

  37. Mai Jeppesen skriver

    25. februar 2015 kl. 23:54

    Øj hvor ville jeg godt vinde det

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap