I morgen rejser vi sydpå for at tanke op på sol, varme, energi, familietid, nærvær, sjov og ballade og hygge i massevis. Bloggen holder derfor lige et par ugers pause, men I skal glæde jer til mange flere opskrifter, når jeg er hjemvendt! Hold dog gerne øje med Instagram, hvor jeg nok kommer til at dele lidt sødmefulde feriebilleder og stories løbende.
Inden jeg rejser, vil jeg dog lige hive tre favoritopskrifter frem til jer.
Blandt andet den hyggelige og knasende sprøde banangranola med kanel, kokos, mandler og græskarkerner, som er stjernesimpel at lave og en populær genganger på vores morgenbord.
Det er også snart fastelavnsbolletid igen <3
Min bedste fastelavnsbolleopskrift byder på den dejligste bløde bolle med en snert af kardemomme og et fabelagtigt fyld af både remonce og vaniljeprikket creme. Åh det er godt at bide til sådan en bolle!
Denne saftige, aromatiske og syrligt søde limekage med marcipan og blå birkes fortjener også lidt opmærksom – den er piece of cake at lave og holder sig frisk og lækker i mange dage. En rigtig crowd pleaser, tilmed!
Marie Lundholm skriver
Rigtig god ferie Anne 😀
Jeg vil glæde mig til at bage dine fastelavnsboller snart.
KH
Anne au Chocolat skriver
Kære Marie,
Hvor er du sød <3 Det har været en dejlig ferie!!