Her ses en kakaofarmer på vej hjem med dagens kakaohøst på en af AMMAs tre kakaoplantager.
Da jeg var i Indien i januar, kunne jeg her fortælle om, at jeg gik glip af lanceringen af AMMA den økologiske gourmetchokolade fra regnskoven i Brasilien og mødet med den seje og stjerneinspirerende mand bag chokoladen, Diego Badaró.
Til min store glæde kommer Diego nu tilbage til København for at afholde Masterclass i Meyers Madhus den 18. april. Jeg skal helt sikkert overvære denne søde seance med ham den passionerede mand, som har kakaofrugter på hjernen. Jeg glæder mig til at få lov til at smage på chokoladerne sammen med Diego, som jeg gjorde det første gang i efteråret. Han lyser fuldstændigt op, når han smager på sin chokolade. Det er ganske fortryllende og yderst dragende! Og så bliver det super spændende at sætte tænderne i en chokoladedessert lavet med AMMA chokolade.
Hvis I også har hjertet fuld af chokolade, bør I joine denne Masterclass. Der er med garanti lagt op til en aften proppet med chokokærlighed en masse.
I øvrigt tusind tak til for alle jeres søde hilsner til konkurrencen om Camilla Plums kagebog. Vinderen blev Anna, og hun modtog beskeden med glæde 🙂
Line skriver
Kjaere Anne!
Den sjokoladen hoeres dejlig ud! Min mor gleder seg til hun kan faa kjoept den i Norge.
Haaper det blir en inspirerende masterclass for deg 🙂
Knus!
Emilia skriver
Ihh det skal jeg da melde mig til! Hvordan smager hans chokolader altså i sammenligning med andre f.eks. amedei eller valrhona? Skal lige se om min mand han tage baby den aften og så er jeg med. Tak for tippet :))
Simone skriver
Hej Anne.
Hvor er det muligt at købe de Valhrona chokoladeæg, som du har lagt billeder op af på din instagram?
Kh Simone
Anne-Sofie skriver
Kære Anne
Jeg har i et stykke tid ledt(eller ledt og ledt, jeg har kigget i kælderen i magasin ;)) efter valrhona caramelia men kan ikke finde den. Jeg vil rigtig gerne smage den! Så har du et tip til hvor jeg kan finde den?
Med venlig hilsen
Anne-Sofie
Anne au Chocolat skriver
Kære søde Line
Jeg håber, at du havde en dejlig og chokoladet fødselsdag i Incredible India 🙂
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Emilia
Det kunne være så hyggeligt, hvis du kom 🙂
Diegos chokolader er mere rene i smagen – vil jeg hævde at påstå – og så smager de bare at kakaofrugt, plantage og fint afstemt med dejligt øko. rørsukker.
Håber at se dig 🙂
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Simone
Jeg tror bestemt, at du kan få dem i Magasin her op til påske. Jeg fik fingrene i mine på årets Chokolade Festival.
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Anne-Sofie
Den skulle du meget vel kunne finde ved Valrhona reolen ved siden af ParadIs i underetagen. Ellers spørg personalet om at finde den til dig 🙂
kh Anne
Emilia skriver
Så er jeg tilmeldt 🙂 hvis jeg finder dig siger jeg lige Hej over er stykke chokolade 😉
Anne au Chocolat skriver
Kære Emilia
Ih det lyder bare godt 🙂 Vi ses!
Kh Anne