10 dage til juleaften og mange af jer skal sikkert julehygge og lege med konfekt og andre søde sager her i weekenden. Jeg har desværre selv for travlt for tiden, så jeg er ikke gået i gang endnu. Men det kommer snart, og det bliver en fryd for ganen.
Jeg har en idé om, at alle tager imod julelækkerier med kyshånd i denne kolde tid, og derfor har jeg i fredagens indlæg samlet 12 af mine julefavoritter, som måske kan inspirere jer til weekendens søde legeaftaler med vennerne og familien i køkkenet eller i stuen.
På første billede ser I øverst til venstre mine fantastiske krydrede figenkugler og til højre en blandet tallerken af chokolækkerier. Nederst til venstre har jeg serveret min klassiske hjemmelavet bounty for jer og til højre mine julede dadelkugler.
På andet billede øverst til venstre har jeg bidt i en fløjlsblød orange-chokoladetrøffel, og til højre er mine uimodståelige tørrede figner dyppet i mælkechokolade og pistacier. Nederst til venstre titter mine frække saltkarameller frem, mens de sunde abrikoskugler gemmer sig bag kakao og kokos til højre.
Mine bittesmå mazariner med amarenakirsebær og chokolade frister øverst til venstre på sidste billede, og til højre kan jeg byde på verdens bedste finskbrød fra min oldemor Frida Ibsen. Nederst til venstre er der lækre choko-peanut-fudge mundfulde og til højre Jonas’ og mine æbleskiver med ølandshvede og chokolade i.
Kan I mon lade jer lokke af disse lækkerier? 🙂 Glædelig fredag den 14. december til jer alle.
Sonja {Dagmars Kitchen} skriver
Det ser helt galet “dejligt ud”! Vilken inspiration – tack!
Maria Silje skriver
mine tænder løber totalt i vand. uhm.
Irene skriver
Tusind tak! Du er simpelthen bare SÅ inspirerende og jeg elsker din blog.
Jeg glæder mig om muligt endnu mere til weekend nu.
Rigtig god weekend til dig!
Kit // A+K = ♥ skriver
Dadlerne med pistacie ser helt vidunderlige ud – både i farverne, men smagen må da også være helt i top.
Det er hvert fald mine favorit smags komponenter der er i (:
Marina / cand.mor skriver
Super idé! Har bookmarked din post 🙂
Vi var for øvrigt forbi Torvehallerne på vores ferie – hold nu op, hvor var det svært ikke at købe sig fattig!
Hanne Skov skriver
Tusind tak for de gode ideer!
Jeg har allerede lavet dine saltkarameller og æbleskiver. Men jeg bliver vist osse nødt til at lave bounty, da jeg har en dåse kondenseret mælk, pose øko kokosmel og chokolade liggende i skuffen…. Det kan da ikke ligge der til efter jul.
God weekend.
Vh
Charlotte G
Lotte skriver
Uhhh jo billederne frister:-) Jeg har lavet dadelkuglerne – uhmmm de er gode, og købt ind til chokoladetrøffel – den får jeg lavet i week-enden. Tak for dejlige opskrifter
Marie - Cocina Fragrante skriver
Ej man Anne altså. Du giver mig virkelig lyst til at slå lejr foran din lejlighed, indtil du smider dine fine julegodter ud af vinduet!! 😀
Marie - Cocina Fragrante skriver
Du kunne lave en karamel-Rapunzel! Yum!
TARTESANDCARO skriver
I fall in love about all of your pics
Anne au Chocolat skriver
Kære Sonja
Tusind tak skal du have! Dejligt at jeg kan inspirere 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Maria Silje
YES! Så er missionen fuldført 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Irene
Tusind tak for en skøn skøn kommentar! Jeg bliver så glad 🙂
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Kit
Det er også en fantastisk kombination 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Marina
Heheh ja Torvehallerne er et farligt dejligt sted 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Hanne
Det lyder bare så godt! 🙂
Ha’ en fantastisk sød jul med dine nærmeste.
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Lotte
Uhm chokotrøfler! 🙂 God weekend.
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Søde Marie,
Jeg ELSKER alle dine fine idéer 😉
Kram fra mig
Anne au Chocolat skriver
Hey TartesandCaro
You are too sweet 🙂
Signe Goul Svendsen skriver
Hej Anne
Jeg har lavet dine lækre karameller, og de smager rigtigt godt, men synes de er lidt bløde. De kan let formes og “smelter” sammen, når de ligger ovenpå hinanden – er det meningen, eller skal de koge længere? Hvordan er dine?
Tak for en fristende blog…
Anne au Chocolat skriver
Kære Signe
Mine er bløde til den chewy side 🙂 Giver det mening?
Kh Anne