Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Julens lækre konfekt og andre skønne mundfulde

14. december 2012 af Anne au Chocolat 21 kommentarer

10 dage til juleaften og mange af jer skal sikkert julehygge og lege med konfekt og andre søde sager her i weekenden. Jeg har desværre selv for travlt for tiden, så jeg er ikke gået i gang endnu. Men det kommer snart, og det bliver en fryd for ganen.
Jeg har en idé om, at alle tager imod julelækkerier med kyshånd i denne kolde tid, og derfor har jeg i fredagens indlæg samlet 12 af mine julefavoritter, som måske kan inspirere jer til weekendens søde legeaftaler med vennerne og familien i køkkenet eller i stuen.

På første billede ser I øverst til venstre mine fantastiske krydrede figenkugler og til højre en blandet tallerken af chokolækkerier. Nederst til venstre har jeg serveret min klassiske hjemmelavet bounty for jer og til højre mine julede dadelkugler.

På andet billede øverst til venstre har jeg bidt i en fløjlsblød orange-chokoladetrøffel, og til højre er mine uimodståelige tørrede figner dyppet i mælkechokolade og pistacier. Nederst til venstre titter mine frække saltkarameller frem, mens de sunde abrikoskugler gemmer sig bag kakao og kokos til højre.

Mine bittesmå mazariner med amarenakirsebær og chokolade frister øverst til venstre på sidste billede, og til højre kan jeg byde på verdens bedste finskbrød fra min oldemor Frida Ibsen. Nederst til venstre er der lækre choko-peanut-fudge mundfulde og til højre Jonas’ og mine æbleskiver med ølandshvede og chokolade i.

Kan I mon lade jer lokke af disse lækkerier? 🙂 Glædelig fredag den 14. december til jer alle.

Skrevet i: Uncategorized Tags: bounty, chokolade, chokoladetrøfler, dadelkugler, finskbrød, fudge, hjemmelavede karameller, hjemmelavet bounty, jul, julekonfekt, julerier, karameller, knas, konfekt, småkager, valrhona

Previous Post: « Chokoladeballadekagen med Special Orange fra Valrhona
Next Post: Et kæmpe glas med knasendesprød kærlighed 3. søndag i advent fra mig til jer »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Sonja {Dagmars Kitchen} skriver

    14. december 2012 kl. 09:50

    Det ser helt galet “dejligt ud”! Vilken inspiration – tack!

  2. Maria Silje skriver

    14. december 2012 kl. 10:20

    mine tænder løber totalt i vand. uhm.

  3. Irene skriver

    14. december 2012 kl. 11:22

    Tusind tak! Du er simpelthen bare SÅ inspirerende og jeg elsker din blog.
    Jeg glæder mig om muligt endnu mere til weekend nu.
    Rigtig god weekend til dig!

  4. Kit // A+K = ♥ skriver

    14. december 2012 kl. 13:21

    Dadlerne med pistacie ser helt vidunderlige ud – både i farverne, men smagen må da også være helt i top.
    Det er hvert fald mine favorit smags komponenter der er i (:

  5. Marina / cand.mor skriver

    14. december 2012 kl. 14:24

    Super idé! Har bookmarked din post 🙂
    Vi var for øvrigt forbi Torvehallerne på vores ferie – hold nu op, hvor var det svært ikke at købe sig fattig!

  6. Hanne Skov skriver

    14. december 2012 kl. 21:22

    Tusind tak for de gode ideer!
    Jeg har allerede lavet dine saltkarameller og æbleskiver. Men jeg bliver vist osse nødt til at lave bounty, da jeg har en dåse kondenseret mælk, pose øko kokosmel og chokolade liggende i skuffen…. Det kan da ikke ligge der til efter jul.
    God weekend.
    Vh
    Charlotte G

  7. Lotte skriver

    14. december 2012 kl. 21:52

    Uhhh jo billederne frister:-) Jeg har lavet dadelkuglerne – uhmmm de er gode, og købt ind til chokoladetrøffel – den får jeg lavet i week-enden. Tak for dejlige opskrifter

  8. Marie - Cocina Fragrante skriver

    15. december 2012 kl. 15:25

    Ej man Anne altså. Du giver mig virkelig lyst til at slå lejr foran din lejlighed, indtil du smider dine fine julegodter ud af vinduet!! 😀

  9. Marie - Cocina Fragrante skriver

    15. december 2012 kl. 15:25

    Du kunne lave en karamel-Rapunzel! Yum!

  10. TARTESANDCARO skriver

    15. december 2012 kl. 19:55

    I fall in love about all of your pics

  11. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2012 kl. 21:01

    Kære Sonja

    Tusind tak skal du have! Dejligt at jeg kan inspirere 🙂

    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2012 kl. 21:01

    Kære Maria Silje

    YES! Så er missionen fuldført 😉

    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2012 kl. 21:02

    Kære Irene

    Tusind tak for en skøn skøn kommentar! Jeg bliver så glad 🙂

    kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2012 kl. 21:03

    Kære Kit

    Det er også en fantastisk kombination 😉

    Kh Anne

  15. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2012 kl. 21:03

    Kære Marina

    Heheh ja Torvehallerne er et farligt dejligt sted 🙂

    Kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2012 kl. 21:04

    Kære Hanne

    Det lyder bare så godt! 🙂

    Ha’ en fantastisk sød jul med dine nærmeste.

    Kh Anne

  17. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2012 kl. 21:05

    Kære Lotte

    Uhm chokotrøfler! 🙂 God weekend.

    Kh Anne

  18. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2012 kl. 21:05

    Søde Marie,

    Jeg ELSKER alle dine fine idéer 😉

    Kram fra mig

  19. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2012 kl. 21:05

    Hey TartesandCaro

    You are too sweet 🙂

  20. Signe Goul Svendsen skriver

    19. december 2012 kl. 21:11

    Hej Anne
    Jeg har lavet dine lækre karameller, og de smager rigtigt godt, men synes de er lidt bløde. De kan let formes og “smelter” sammen, når de ligger ovenpå hinanden – er det meningen, eller skal de koge længere? Hvordan er dine?

    Tak for en fristende blog…

  21. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 14:24

    Kære Signe
    Mine er bløde til den chewy side 🙂 Giver det mening?

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap